Steven Van de Kerckhove en Frédéric Bontemps zijn erg tevreden over het rendement van hun woning na drie jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Van de Kerckhove en Frédéric Bontemps zijn erg tevreden over het rendement van hun woning na drie jaar. © Eddy Vangroenderbeek

Na drie jaar 100.000 euro winst? Makelaar legt uit wat het appartement van Steven en Frédéric zo bijzonder maakt

BrusselHoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Davy Vermander van Immo Francois een ruim appartement in Brussel. Het heeft één bijzonder iets waar veel stadsbewoners jaloers op zijn, en dat vertaalt zich in de prijs. “In dit appartement wisten we na niet eens 24 uur dat we hier oud willen worden.”

 1. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 2. “Je hebt altijd een bedenktijd van 7 dagen”: dit moet je volgens experts weten als je een makelaar zoekt
  PREMIUM

  “Je hebt altijd een bedenktijd van 7 dagen”: dit moet je volgens experts weten als je een makelaar zoekt

  Sommige websites die je helpen om het beste immokantoor te vinden, zijn misleidend. Dat blijkt vandaag uit een onderzoek van VTM Nieuws en Het Laatste Nieuws. Maar hoe kies je nu wel een betrouwbare makelaar? En waar moet je dan echt op letten? Onze woonexpert Bjorn Cocquyt en opleidingshoofd vastgoed Mounia Faid (AP Hogeschool) geven vier essentiële tips: “Jij bent degene die het huis verkoopt, dus jij hebt ook nog altijd de touwtjes in handen.”
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Amper vijf jaar na de bouw kunnen Iris en Antonio al 150.000 euro meer vragen voor hun woning: hoe hebben ze dat gedaan?
  PREMIUM
  Huis Geschat

  Amper vijf jaar na de bouw kunnen Iris en Antonio al 150.000 euro meer vragen voor hun woning: hoe hebben ze dat gedaan?

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Maarten Delbroek van Immo Vestio een recente villa in landelijke stijl. “Het is een statige woning in een moderne landelijke stijl die opgetrokken is met kwalitatieve materialen. Zo’n huis biedt vandaag meer zekerheid dan een nieuwbouw.”
 2. Onze woonexpert laat zijn huis na tien jaar opnieuw schatten: “Blijven investeren in je woning levert mooie winst op”
  PREMIUM

  Onze woonexpert laat zijn huis na tien jaar opnieuw schatten: “Blijven investeren in je woning levert mooie winst op”

  Tien jaar geleden werd zijn huis geschat op een bedrag tussen de 325.000 en 350.000 euro, maar onze woonexpert Björn Cocquyt wilde wel eens weten wat het vandaag waard zou zijn. Makelaar Geoffrey Vernimmen van ERA Thuis ging langs en kleefde een flink hoger bedrag op de woning. “Naast de uitstekende staat weegt vooral het energiezuinige karakter door bij de waardebepaling.”