Isolatie maakt je huis niet vatbaarder voor brand
Volledig scherm
Isolatie maakt je huis niet vatbaarder voor brand © Getty Images

Mythe ontkracht: isolatie verhoogt het risico op brand

LiviosEen goede isolatie is noodzakelijk voor een energiezuinige woning. Toch bestaan er heel wat fabels over het gebruik ervan. Eén ervan is dat isolatie je huis vatbaarder zou maken voor brand. Klopt niet, maar hoe zit het dan juist? Welke materialen gebruik je best? En wat met ecologische isolatie? Bouwsite Livios schept duidelijkheid.

  1. Lezersoproep: De huizenmarkt wordt steeds gekker, de druk op kopers steeds hoger. Wat zijn jouw ultieme tips om toch een woning te scoren?

    Lezersop­roep: De huizen­markt wordt steeds gekker, de druk op kopers steeds hoger. Wat zijn jouw ultieme tips om toch een woning te scoren?

    Wie een huis wil kopen, maakt zich best op voor een huizenjacht vol verrassingen. Kopers worden steeds vaker onder druk gezet om zonder ‘opschortende voorwaarden’ te tekenen, bieden gebeurt meer en meer onder gesloten omslag om de prijs de hoogte in te jagen en er zijn zelfs kopers die een bod doen zonder dat ze het huis gezien hebben. Wat zijn jouw ultieme tips om toch een woning te scoren?