Muziekspeakers: van lelijk eendje tot pronkstuk in je interieur

.
Jingoo Daqiconcept .
Vroeger eisten speakers alle aandacht op door hun grote afmetingen en logge vorm, vandaag doen ze dat door hun fraai ontwerp en hun ongeëvenaarde geluidsweergave. Dat werd deze week opnieuw duidelijk toen Ikea en Sonos hun gezamenlijke collectie voorstelden.
.
Caruso .
.
Bang & Olufsen .
.
Bossa .
.
Ikea & Sonos .
.
Salora .
.
Bowers & Wilkins .
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ed Leviud

  @Renaat: ik heb B&W luidsprekers aan een Sonos Amp hangen en dat klinkt zeer goed. Sonos heeft ook kamer calibratie.

 • Johan Billiet

  Speel nog steeds met 20 jaar oude Donnets (Belgisch makelij) van 1,90 m hoog en 30 cm breed..gespoten in wit parelmoer...Madame vindt die ook zeer mooi. Wat Sonos en Ikea daar in elkaar flansen is goed om de gewone mens in de luren te leggen...

 • Toran Korshnah

  Of een speaker goed klinkt is een kwestie van smaak. Sonos klinkt voor mij wel uitstekend. Wat ik zo spijtig vind is dat er nog weinig aandacht is voor platenspelers met mc-element. En een platenspeler op een homecinema is er al helemaal over op dat vlak.

 • Wim Offermans

  Het zijn enkel de echtgenotes die luidsprekers lelijk vinden, net zoals Renaat sta ik als een huis achter mijn B&W's, topklasse.

 • Johan Beeckaert

  Voor een mooie, diepe en strakke basweergave, heb je een grote, zwaar gebouwde sluidspreker nodig met lichte, snelle en grote drivers, aangestuurd door goede versterkers. Je kan niet om de natuurwetten heen. Kom maar eens luisteren bij mij, met mijn grote Arendal luidsprekers..