Exclusief voor abonnees

Modulaire meubels, koraal en flexibele huizen: dit zijn dé woontrends voor 2019

Een rustgevend interieur is een van de trends van 2019. Dit sjabloon is eenvoudig aan te brengen met een contrasterende verf op hout, steen, papier, glas of gelijk welke andere ondergrond.
rv Een rustgevend interieur is een van de trends van 2019. Dit sjabloon is eenvoudig aan te brengen met een contrasterende verf op hout, steen, papier, glas of gelijk welke andere ondergrond.
Wat brengt 2019 op het vlak van bouwen, verbouwen, interieur en immo? Blijft goud een populaire kleur en hoe krijgen we meer groen in de stad? Een overzicht van alle trends

Culturenmix
We reizen tegenwoordig naar alle uithoeken van de wereld. De indrukken die we er opdoen en de souvenirs die we van die verre bestemmingen meebrengen, beïnvloeden onze interieurs. Het blijft niet bij accessoires, maar we integreren meubels die een grote impact hebben op de look. Er ontstaat een mix van culturen en omdat daar geen interieurregeltjes voor bestaan, volgen we ons buikgevoel.

(lees verder onder de foto)

Voorbeeld: buffetkast van massieve mango en acaciahout uit de Indiescollectie. Richtprijs: 799 euro.
www.maisonsdumonde.com
rv Voorbeeld: buffetkast van massieve mango en acaciahout uit de Indiescollectie. Richtprijs: 799 euro. www.maisonsdumonde.com

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.