Makelaar Bert Tock (55) en zijn vrouw Inge (53) emigreerden naar Marbella. Ze renoveerden er een typisch Spaans huisje uit de jaren 70 dat al vijf jaar naar een koper zocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Makelaar Bert Tock (55) en zijn vrouw Inge (53) emigreerden naar Marbella. Ze renoveerden er een typisch Spaans huisje uit de jaren 70 dat al vijf jaar naar een koper zocht. © Grégoire De Poorter

Makelaar Bert Tock (‘Costa Belgica’) toont zijn eigen woonst op Marbella: “90 m2, dat is toch meer dan genoeg voor twee?”

In ‘Costa Belgica’ (VTM) verkoopt makelaar Bert Tock miljoenenvilla’s, maar zelf woont hij met zijn vrouw Inge in Marbella bewust in een bescheiden, maar stijlvol gerenoveerd huisje van 90 m². Onze woonexpert Björn Cocquyt bracht hen een bezoek. “We leven hier toch voornamelijk buiten.”

  1. Heerlijk overwinteren bij 20 graden. Onze woonexpert tipt 5 toppers: “Vanaf 161.000 euro koop je appartement met terras op Canarische Eilanden”
    PREMIUM

    Heerlijk overwinte­ren bij 20 graden. Onze woonexpert tipt 5 toppers: “Vanaf 161.000 euro koop je apparte­ment met terras op Canarische Eilanden”

    In onze contreien is het momenteel bibberen en beven buiten. Droom je van een eigen stek onder de zon om te overwinteren? Onze woonexpert Björn Cocquyt selecteerde vijf zuiderse verblijven waar het kwik ook in deze periode van het jaar 20 graden haalt. Zijn favoriet? Een flat vanaf 161.000 euro in Fuerteventura op de Canarische Eilanden. “Zowel binnen als buiten is het aangenaam ruim.” Ook deze parels in de Algarve (Portugal) en op Kreta (Griekenland) zijn het bekijken waard.