Privacy op jouw maat

Betafence
Compact wonen is dé woontrend van vandaag en van de toekomst. Maar hoe kleiner we wonen, hoe belangrijker privacy wordt. Betafence speelt slim in op de trend met de lancering van HoriZen, een nieuwe reeks van privacy-systemen waarmee je perfect je tuintje of terras beschermt tegen nieuwsgierige blikken.

HoriZen is een nieuwe ontwikkeling binnen het ruime aanbod van decoratieve residentiële omheiningen van afrasteringsspecialist Betafence. Meer dan zomaar 'een omheining', is HoriZen een volledig privacyconcept dat panelen combineert met basis- en klempalen, muurbevestiging en bijhorende enkele of dubbele draaipoorten. De invulling van de panelen kan volledig naar eigen smaak en privacybehoeften. Of je kunt verschillende materialen combineren tot je precies de privacyafrastering krijgt die jij het mooist of handigst vindt. Resultaat? Buiten genieten op je eigen privéplek doe je voortaan in ware 'zen'-sfeer.

4 systeeminvullingen
Het HoriZen-assortiment bestaat uit vier verschillende systemen, telkens genoemd naar het materiaal van de gebruikte panelen. Alle materialen kunnen worden gecombineerd. De specifieke mogelijkheden van de vier systemen zetten we op een rijtje:

HoriZen Composiet: ideaal voor instant privacy met een natuurlijke look. Het houtcomposiet ziet er heel naturel uit maar heeft tal van voordelen. Zo is het bestand tegen alle weersomstandigheden en vergaat of splitst het niet. Verscheidene kleuren zijn beschikbaar. 

HoriZen Aluminium: voor wie houdt van slank en modern. De paneelplaten in gepoedercoat aluminium zijn weerbestendig en hebben geen onderhoud nodig. 

HoriZen Glas: mooi voor het oog én perfect als windscherm. De screens in veiligheidsglas zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen: volledig doorschijnend, volledig mat voor extra privacy of transparant met matte strepen voor een decoratief effect. 
    
HoriZen Laminaat: de panelen in hogedruklaminaat behoeven geen onderhoud en zijn verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren. Deze vier systeeminvullingen kunnen gecombineerd worden met decoratieve panelen en led-stroken.

2 stand-alone paneelsystemen
HoriZen houtcomposiet: in een aluminium frame. 
HoriZen Squadra: moderne aluminium kopie van een traditioneel houten scherm.