Kleur je huis

Deceuninck
Bouwen of renoveren betekent keuzes maken. Functionele, energetische en esthetische keuzes, want zij bepalen samen het comfort en de look van je woning. Bij Deceuninck zit je niet alleen goed voor 100% Belgische bouw-, raam- en deuroplossingen met uitstekende isolatiewaarden, ook op vlak van kleur en stijl kun je zowat alle kanten uit.

Trendwatchers zeggen het al een tijd: ook de woonconsument stelt vandaag steeds hogere eisen inzake kwaliteit, design, economische en ook ecologische return. Bovendien moet ook het totale plaatje kloppen: van deur over dakrand en gevel tot raam, tot de minder zichtbare zijden van ramen en deuren toe. Om tegemoet te komen aan alle mogelijke esthetische wensen voor buitenschrijnwerk, biedt marktleider in pvc-profielen Deceuninck een gevarieerd assortiment van kleuren aan. Kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl. Met kleur creëer je sfeer, niet alleen aan de buitenkant van je woning maar ook in het interieur. Wie graag de esthetische puntjes op de i zet, kan kiezen voor integraal, 360° gekleurde profielen. Dankzij deze innoverende kleurmethode zie je geen wit pvc meer, zelfs niet aan de binnenkant wanneer het raam geopend is. Dat geeft je ramen een extra kwalitatieve uitstraling.

Isolerende voordelen
Met de Deceuninck Zendow#neo-ramen en -deuren bespaar je bovendien flink op energie: dankzij de integratie van de Linktrusion-technologie zijn ze superisolerend en voldoen ze makkelijk aan de huidige EPB-normen én aan de BEN-eisen (Bijna-EnergieNeutraal) van morgen. Vanaf 2021 worden die laatste de standaard voor alle nieuwbouwwoningen in Vlaanderen. Ook de pvc-oplossingen voor gevels kunnen uitstekende isolerende prestaties bieden: een compleet gamma profielen zorgt voor de perfecte afwerkingslaag, die je al even perfect kunt combineren met eender welk type of dikte van isolatie. Wil je graag een totale harmonie creëren binnen  je buitenschrijnwerk? Geen enkel probleem! Quasi alle gevel- en dakbekledingsprofielen zijn beschikbaar in dezelfde natuurlijke, tijdloze tinten van de ramen en deuren. 

Kies je kleur online
Ben je niet helemaal zeker welke kleur je wil voor je schrijnwerk? Of twijfel je of je favoriete kleur wel mooi past bij je woning en je leefomgeving? De online kleurensimulator van Deceuninck brengt raad. Surf naar www.deceuninck.be, klik onder 'Tools' op 'kleurensimulator', selecteer een van de woningen of laad een foto van je eigen woning op. Vervolgens kies je uit een aantal typische stijlen van ramen en deuren. Even de gewenste tint selecteren, en je ziet meteen hoe je huis er zal uitzien in een nieuwe look.