Keuken meer dan ooit een leefruimte

Dovy
De tijd is lang voorbij dat we in de keuken alleen maar koken. Vandaag is ze het kloppende hart van ons huis, een echte woonplek. Met een aantal nieuwigheden laat specialist Dovy je keuken en je leefruimte meer dan ooit stijlvol in elkaar overvloeien.

Overal dezelfde kasten
Dovy maakt niet alleen kasten op maat voor de keuken. Diezelfde kasten kun je nu ook voor je living bestellen. In dezelfde stijl, kleur én met hetzelfde openingssysteem, zoals bijvoorbeeld valdeurtjes boven de tv of een volledige tv-wand met dezelfde look als je keuken. 

Roomdivider
Ook mooi: een roomdivider in dezelfde materialen en kleuren als je keukenkasten. De nieuwe roomdivider is vervaardigd uit laminaat en beschikbaar in alle kleuren. 

Trendy materialen
- Liefhebbers van de landelijk stijl vallen vast voor keukenkasten in 'geplankte eik'. Die worden gemaakt uit volledige platen waar om de 10 cm een groef wordt ingefreesd. De groeven en de knoesten in het hout bezorgen de kasten een rustieke look.

- Voor wie houdt van glanzend, zijn de keukens in kerngekleurd frontlaminaat nu ook verkrijgbaar in blinkende uitvoering. Met kastdeuren die tot in de kern gekleurd zijn én die blinken als een spiegel, krijgt je keuken een schitterende meerwaarde. Letterlijk en figuurlijk.

- Heel trendy zijn keukens in laminaat met houtstructuur, waarbij de kasten, zijkanten en het werkblad in hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur worden vervaardigd.    

Onzichtbare afwerkingen
- Niets zo praktisch als een keukendeur die recht naar je berging of garage leidt. Maar een deur die middenin je keuken uitkomt, oogt natuurlijk niet mooi. De oplossing van Dovy: een vlakke deur met ingewerkte scharnieren vervaardigd in hetzelfde materiaal als de keukenkasten, zodat deur en keuken één geheel vormen. 

- Een streepje muziek maakt het koken aangenamer. En harde oppervlakken zoals hout of glas zijn perfect als geluidsdrager. In je keukenblad kun je een geïntegreerd muzieksysteem laten inwerken, helemaal onzichtbaar. Het systeem kun je aansturen met je smartphone, via Bluetooth kies je muziekjes en regel je het volume.