.
Volledig scherm
. © RV

Koen verkoopt zijn huis van drie jaar oud voor amper 49.500 euro (maar je moet het wel zelf ophalen)

Woon.Drie jaar geleden namen Koen en zijn gezin hun intrek in een nieuwbouwwoning in Sint-Truiden. Vandaag staat het huis te koop en dat voor nauwelijks 49.500 euro. Een onwaarschijnlijk koopje, al moeten we er wel bij vermelden dat het gaat om een circulair huis om zelf af te breken en elders opnieuw op te bouwen.

18 reacties

 • jan boden

  2 jaar geleden
  Hij zal dra weten waar hij zijn huis kan steken.
 • Bob Fréson

  2 jaar geleden
  En dat mocht dan wel gebouwd worden zonder bouwvergunning? Andere bouwvergunningen worden eerst nog eens afgekeurd voor een bagatel, om het handeltje draaiende te houden, en de eigenaars op kosten te jagen. En hier mag zo iets zonder vergunning.
 • Wilfried Verhulst

  2 jaar geleden
  wat zou de kost zijn om dat te verhuizen? Ik denk niet dat je dat met een autoke en remorkse gaat wegkrijgen . Ook een punt , je moet wel een stukje grond hebben om dat ding op neer te zetten / funseringen moeten gegoten zijn en aansluitingen voor nutsvoorzieningen . Verder zou ik zeggen "good deal"
 • Benny Verhamme

  2 jaar geleden
  Is toch wel een heel goede deal zeker en als je wil kan je de woning nog uitbreiden met 2 extra slaapkamers als ik dat zo zie. Je kan gerust op die andere platte daken ook nog eens een ruimte plaatsen. Dan heb je een woning met 4 slaapkamers voor waarschijnlijk iets meer dan 100 000 euro. Plus dat het nog eens volledig voldoet aan de normen als je de EPC bekijkt. Beter kan je toch niet hebben zeker?
 • Rayan El Arami

  2 jaar geleden
  Man, man, man, wat een reacties hier weer al. Afgunst viert weer hoogtij en de Fakebook generatie meent zich weer te moeten kunnen moeien met zaken die hen absoluut niet aan gaan. Mooi huis Koen, wij hebben helaas de centen niet voor een bouwgrond én je huis, anders had ik het gekocht. Bovendien willen we voorlopig ook nog niets kopen want zoals het er hier momenteel in België aan toe gaat in de politiek, is het helemaal niet zeker dat we hier willen blijven wonen.