Kijk binnen in heringericht West-Vlaams kasteel waar je ook op vakantie kunt

.
Kasteel Ten Torre .
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een gerenoveerd kasteel in West-Vlaanderen.

Kasteel Ten Torre in het Brugse Ommeland heeft een rijke geschiedenis en het domein was in de loop der eeuwen in het bezit van koningen, keizers, burgemeesters, jonkheren en baronnen. Al die tijd bleven de poorten dicht voor de gewone sterveling, maar daar komt nu verandering in.

(lees verder onder de foto’s)

.
Kasteel Ten Torre .
.
Kasteel Ten Torre .
.
Kasteel Ten Torre .

Na een volledige herinrichting door Elle & M’s stellen de eigenaars het kasteel vandaag open voor het grote publiek dat er zelfs een vakantie kan doorbrengen. Er zijn 8 slaapkamers en 7 badkamers en in totaal kun je er met 22 personen logeren voor een ongetwijfeld onvergetelijk verblijf.

(lees verder onder de foto’s)

.
Kasteel Ten Torre .
.
Kasteel Ten Torre .
.
Kasteel Ten Torre .

De inkomhal, met de wapenschilden van de heren van Ten Torre en portretten van de voormalige eigenaars, licht een tipje van de sluier van de pracht en praal die je elders te wachten staat. De authentieke schoonheid is aangevuld met modern comfort, zodat je hier in alle luxe van vakantie kunt genieten.

Een verblijf voor een weekend of midweek kost 2.800 euro. Voor een week betaal je gemiddeld 4.500 euro. Boeken kan hier.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • steve segers

  En voor die prijs zelfs geen jaccuzzi…….

 • willem merken

  2 maand pensioen voor 1 weekend nee bedankt.

 • Joris Veroeveren

  Iets meer dan 40 € pp / nacht, dat zou ik toch niet echt duur noemen ... (je huurt sowieso het volledige kasteel voor die prijs en er is plaats voor 22 personen)

 • guy Dhondt

  2800 eurotjes voor een weekendje Hallo, ik logeer dan nog liever in een boshut, lekker goedkoop, gezonder en vooral minder snobachtig Dikke Nekken, zal veel volk komen als de crisis nog wat blijft duren

 • Regis Desmet

  Ik droom van een mooi ruim appartement met een groot terras, van zo'n woning ben ik nooit onder de indruk geweest en zou nooit eigenaar willen van zijn zelfs al win ik euromillions, voor mij is bezit bezwaar op mijn vrijheid