Tristan en Joris moesten even wennen aan hun gevel, maar zijn er nu volledig voor te vinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Tristan en Joris moesten even wennen aan hun gevel, maar zijn er nu volledig voor te vinden. © Bieke Claessens

Joris (34) is een stadsmus, Tristan (35) heeft groene vingers: hun arbeidshuisje met tuin én meer dan 200 kamerplanten is het perfecte compromis

Toen Tristan en Joris dit huisje in Hasselt kochten, waren ze lang niet zeker of ze hier altijd zouden blijven. Intussen is het koppel daar wel van overtuigd. Met meer dan 200 planten en leuke meubeltjes maakten ze van hun arbeiderswoning een echte thuis, in een buurt waar het altijd een beetje feest is op een steenworp van de stad. Onze woonexpert Bjorn Cocquyt ging er een kijkje nemen in 2019.

 1. Waarin investeer je best: een appartement of een huis? “Er zijn 30% meer huurders dan vorig jaar, maar niet elke soort woning is in trek”
  PREMIUM

  Waarin investeer je best: een apparte­ment of een huis? “Er zijn 30% meer huurders dan vorig jaar, maar niet elke soort woning is in trek”

  Zo’n 20 tot 30 procent van de vastgoedkopers zijn investeerders die een pand willen verhuren. Hoewel er ook steeds meer huurders op de markt komen, is lang niet iedere vastgoedinvestering een succesverhaal. Koop je best een huis of appartement? Met welke troeven kan je de huurprijs optrekken? En hoe zorg je ervoor dat je zelf zo weinig mogelijk tijd aan verliest? Onze woonexpert Björn Cocquyt vertelt hoe je zo veel mogelijk rendement uit je investering haalt: “Niemand neemt het je kwalijk als je hiervoor de huurprijs opdrijft.”
 1. Op bezoek bij Red Lion Nicolas De Kerpel, net voor het WK in India: “Ik woon vlak over de Expo waar we trainen, en had het niet beter kunnen treffen”
  PREMIUM

  Op bezoek bij Red Lion Nicolas De Kerpel, net voor het WK in India: “Ik woon vlak over de Expo waar we trainen, en had het niet beter kunnen treffen”

  Op het WK in India kon onze nationale hockeyploeg, de Red Lions, de wereldtitel helaas niet verlengen. Zonde, want de hele ploeg heeft er maandenlang stevig voor getraind in Antwerp Expo. Aanvaller Nicolas De Kerpel (29) woont tegenover de Expo, in een luxueus dakappartement. Onze woonexpert Bjorn Cocquyt bracht hem en zijn verloofde net voor het WK een bezoekje. “De salontafel moesten we met zijn vieren langs de trap naar boven brengen, want de lift was te klein.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.