Jeroen leeft in een mobiel tiny house van 3 meter breed op 8,5 meter lang.
Volledig scherm
Jeroen leeft in een mobiel tiny house van 3 meter breed op 8,5 meter lang. © Livios

Jeroen leeft in een tiny house: “Alle luxe die ik nodig heb”

LiviosVan een huurappartement in hartje Brugge naar een mobiel tiny house in de natuur: Jeroen (46) heeft het zich nog geen seconde beklaagd. “Vanaf dag één voelde dit goed”, vertelt de alleenstaande papa van twee dochters aan bouwsite Livios.  

62 reacties

 • Erik Weyn

  2 weken geleden
  Wat mij betreft is dit de wet omzeilen ivm de huidige co'2 normen, houtkachel / isolatienorm / verluchting / epc... enz!
 • Frank Janssen

  2 weken geleden
  + de kostprijs (aankoop) van de bouwgrond! + de registratierechten op de bouwgrond!
 • Magda De Munck

  2 weken geleden
  En hoeveel bedraagt de huurprijs van de grond?
 • George Verbeek

  2 weken geleden
  Als ze dit toelaten staat elke weide en elk stuk bos vol met zulke caravans, die men tiny house noemt omdat dat hip klinkt.
 • marc wauters

  2 weken geleden
  Het kleine huisje van jeroen of het kasteel van coucke wie zou de gelukkigste zijn laat me raden ik kies voor jeroen zonder zorgen gaan slapen en opstaan dat is pas gelukkig zijn
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.