Jeroen leeft in een mobiel tiny house van 3 meter breed op 8,5 meter lang.
Volledig scherm
Jeroen leeft in een mobiel tiny house van 3 meter breed op 8,5 meter lang. © Livios

Jeroen leeft in een tiny house: “Alle luxe die ik nodig heb”

LiviosVan een huurappartement in hartje Brugge naar een mobiel tiny house in de natuur: Jeroen (46) heeft het zich nog geen seconde beklaagd. “Vanaf dag één voelde dit goed”, vertelt de alleenstaande papa van twee dochters aan bouwsite Livios.  

62 reacties

 • Erik Weyn

  1 jaar geleden
  Wat mij betreft is dit de wet omzeilen ivm de huidige co'2 normen, houtkachel / isolatienorm / verluchting / epc... enz!
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  + de kostprijs (aankoop) van de bouwgrond! + de registratierechten op de bouwgrond!
 • Magda De Munck

  1 jaar geleden
  En hoeveel bedraagt de huurprijs van de grond?
 • George Verbeek

  1 jaar geleden
  Als ze dit toelaten staat elke weide en elk stuk bos vol met zulke caravans, die men tiny house noemt omdat dat hip klinkt.
 • marc wauters

  1 jaar geleden
  Het kleine huisje van jeroen of het kasteel van coucke wie zou de gelukkigste zijn laat me raden ik kies voor jeroen zonder zorgen gaan slapen en opstaan dat is pas gelukkig zijn
 1. Kan je je EPC-score met een klein budget verbeteren? En hoe verkoop je aan de maximale prijs? Reeks webinars beantwoordt alle vastgoedvragen

  Kan je je EPC-score met een klein budget verbeteren? En hoe verkoop je aan de maximale prijs? Reeks webinars beant­woordt alle vastgoed­vra­gen

  Wie vastgoed bezit of wil kopen, zit met een hele reeks vragen. Van een investeerder die gaat verhuren, over een jong koppel dat energetisch wil verbouwen tot een eigenaar die zelf zijn huis van de hand wil doen. Volgende week geeft Vastgoedgroep Dewaele een antwoord op alle mogelijke vragen in zestien webinars tijdens hun allereerste Nationale Vastgoedweek.
 2. KIJK. Wie koopt dit luxueuze appartement in Knokke voor 8,1 miljoen euro? “Het is niet voor iedereen”

  KIJK. Wie koopt dit luxueuze apparte­ment in Knokke voor 8,1 miljoen euro? “Het is niet voor iedereen”

  8,1 miljoen euro. Zoveel moet je leggen voor het duurste appartement dat vandaag te koop staat aan de Belgische kust: een riante duplex vlak naast het casino in Knokke-Heist. Vastgoedexperte Hadisa Suleyman krijgt een rondleiding, maar heeft zo haar bedenkingen bij die prijs. “De zichten zijn wel uniek, maar voor die prijs verwacht je decadente luxe”. Log hierboven in en kijk gratis naar de volledige aflevering.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. BINNENKIJKEN. Zanger Gordon (54) woont op de 7de verdieping in een luxueus penthouse mét privélift: “Het uitzicht is fantastisch”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KEN. Zanger Gordon (54) woont op de 7de verdieping in een luxueus penthouse mét privélift: “Het uitzicht is fantas­tisch”

  We kennen Gordon Heuckeroth (54) vooral als zanger, presentator en jurylid uit ‘K2 zoekt K3', maar de Bekende Nederlander gooide het roer om en is nu ook als interieurontwerper aan de slag. Zijn Amsterdamse penthouse met 4 slaapkamers en riant terras kan alvast tellen als visitekaartje: “Toen ik het kocht, was het nog niet afgewerkt. Maar ik zag onmiddellijk het resultaat voor me,” vertelt hij aan onze woonexpert Bjorn Cocquyt.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.