Volledig scherm
PREMIUM
© Eddy Vangroenderbeek

Jeroen (34) liet zijn nieuwbouw schatten: “Twee extra slaapkamers zullen waarde van 450.000 euro nog doen stijgen”

Je woning staat niet te koop, maar je wilt wel eens weten wat je ervoor kunt krijgen? Of je bent benieuwd naar de meerwaarde van de renovatie die je uitvoerde of van de uitbreiding die je deed? Voor onze woonrubriek sturen we een makelaar op pad voor een onderbouwde schatting. Deze week bezocht Yannick Segers van ERA Peeters & Verboven een nieuwbouw in Kampenhout en licht hij de plus- en minpunten van de woning toe.

 1. Philip (38) en Nathalie (37) lieten hun huis schatten: “Ik schrik ervan dat we de waarde naar 600.000 euro kunnen brengen”
  PREMIUM

  Philip (38) en Nathalie (37) lieten hun huis schatten: “Ik schrik ervan dat we de waarde naar 600.000 euro kunnen brengen”

  Je woning staat niet te koop, maar je wilt wel eens weten wat je ervoor kunt krijgen? Of je bent benieuwd naar de meerwaarde van de renovatie die je uitvoerde of van de uitbreiding die je deed? Wij sturen daarom een makelaar op pad voor een onderbouwde schatting. Deze week bezoekt Christine Wallaert van ’t Waterhuys Vastgoed een vrijstaande woning in Schilde en legt ze uit welke zaken je huis extra waarde geven.
 2. Scoor dit weekend unieke vintagestukken tijdens Design Market
  Woon.

  Scoor dit weekend unieke vintage­stuk­ken tijdens Design Market

  Dit weekend kunnen liefhebbers van vintagedesign weer hun slag slaan tijdens Brussels Design Market. Een honderdtal exposanten uit België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, … stallen in de gebouwen van Tour & Taxis hun meest bijzondere stukken. De focus ligt op items uit de jaren 50 tot begin jaren 80. Er is ook een speciale tentoonstelling gewijd aan het opblaasbaar meubilair van de visionaire ontwerper Quasar Khanh. Tickets kosten 10 euro. Koop die online en kies een tijdsslot. Klik hier voor meer info.