Volledig scherm
PREMIUM
© Zicht Architecten, Camber en studio mxmxm

Je slaapkamer ‘in het nieuw’: onze woonexpert toont de mogelijkheden én wat het je kost

Onze woonexpert Björn Cocquyt toont elke week hoe je het potentieel van je huis maximaal kunt benutten. Deze keer biedt hij inspiratie voor de renovatie van een slaapkamer. Drie verschillende voorbeelden, telkens binnen een ander budget.

1 reactie

 • Steven De Baerdemaeker

  2 weken geleden
  Een lik verf of rol behang doet al wonderen, een scheidingswand van OSB en wat metal studs zijn ook niet de grote kost. Het is de afwerkingsgraad, zelf doen of laten doen.
 1. Deze imposante villa lijkt wel een set voor een kerstfilm: “Met natuurlijke materialen kan je zorgen voor een weelderige kerstdecoratie”
  PREMIUM
  Binnenkijker

  Deze imposante villa lijkt wel een set voor een kerstfilm: “Met natuurlij­ke materialen kan je zorgen voor een weelderige kerstdeco­ra­tie”

  Nog voor de eerste versiering in de winkelrekken ligt – en dat gebeurt steeds vroeger op het jaar – zijn Pascalle en haar man Patrick al druk in de weer met de voorbereiding voor kerst. Het is dan ook geen toeval dat hun villa veel weg heeft van een magisch kersthuis. De natuur speelt daarbij een hoofdrol, zowel in de versiering als in het interieur. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips. “Kies voor je ornamenten minder trendgevoelige kleuren en voorwerpen.”
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"