Gesponsorde inhoud

Je interieur naar een hoger niveau tillen? Ontdek zélf de impact van een gietvloer

Floors & More
Ga jij (ver)bouwen en ben je bij de keuze van je vloer beland? Parket, laminaat, natuursteen, … De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Maar heb je ook al eens aan een gietvloer gedacht? Gietvloeren hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere types: ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook volledig naadloos en onderhoudsvriendelijk. Bovendien kan je de positieve impact van een gietvloer op je interieur nu zélf ontdekken.

Ervaar het effect

In de kijkwoning van gietvloerfabrikant Floors & More in Knokke ervaar je rechtstreeks het effect van een gietvloer op jouw interieur. De kijkwoning is afgewerkt met hoogwaardige, kwalitatieve materialen en biedt je zo de kans om verschillende soorten gietvloeren te leren kennen: niet alleen een Rezzino binnenvloer, maar ook een parking, terras en tuinpad van Terradec en een badomkasting, inloopdouche en spatwand van polyurethaan. Zelfs de trapafwerking is van PU. Zo beleef je alle mogelijkheden van een gietvloer in één keer.

Meer dan een toonzaal

De kijkwoning in Knokke geeft je dus een veel beter beeld van je nieuwe interieur dan de doorsnee toonzaal. Want ook de rest is speciaal ingericht om jou een realistische indruk van een gietvloer te geven. Het totaalconcept van een gietvloerinterieur sijpelt door tot in de exclusieve, strakke designkeuken op maat, de naadloos afgewerkte slaapkamers én de op maat gemaakte opkamer. En ook in de badkamer kan je inspiratie opdoen.

Kiezen in alle rust

Ontdekken, inspiratie opdoen en kiezen: in de kijkwoning van Floors & More doe je het in alle rust. Tijdens de barre wintermaanden krijg je een warm onthaal bij de centrale haard in de woonkamer. Met de specialisten kan je er je plannen bespreken in een gezellige omgeving. In de zomermaanden kan je dan weer terecht op het terras en in de lounge. En neem zeker een kijkje in de tuin. De verharding bestaat er volledig uit waterdoorlatend Terradec: ideaal om die gunstige werking uit de eerste hand te beleven.

Niet zomaar een staaltje

Met de kijkwoning in Knokke zet Floors & More als een van de eersten in de kunstharssector de stap om jou als (ver)bouwer meer te tonen dan alleen een staaltje: hier belééf je je gietvloer en interieur. Familiebedrijf Floors & More bestaat sinds 1988 en gaat dus al meer dan dertig jaar lang voor de hoogste kwaliteit.

Wil je behalve de kijkwoning ook een toonzaal bezoeken? In Niel kan je altijd terecht op afspraak, in Knokke op woensdag- en donderdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Ook op andere tijdstippen kan je er terecht op afspraak.

Meer inspiratie nodig? Ontdek hier wat je met een gietvloer kan.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.