Mobius Architects
Volledig scherm
Mobius Architects © Paweł Ulatowski

Je huis laten opgaan in de natuur? Deze woning toont hoe het kan

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een huis in Polen.

13 reacties

 • DANIEL DU FOUR

  4 jaar geleden
  Binnen een paar jaar is héél West-Vlaanderen één met de natuur, als de klimaattoppen ontkenners hebben, de industrie baas in de wereld is, en zullen mens en dier massaal verdronken zijn in Noord-Europa. Assistentiewoningen met sloepen vast aan de terrasjes van de 3de verdieping. Smurrie overal zoals na een tsunami. En de prestigeblokken van Coucke-Verslype-enz...allemaal in de kelders met carwash. Goed van de politici; verleen nog meer bouwtoelatingen.
 • Kristof Degros

  4 jaar geleden
  Zeer mooi, maar wat bij hevige regenval ... Als dit niet allemaal perfect gedaan is, dan ga je daar toch met serieuze waterproblemen zitten
 • Vloebergs Jan

  4 jaar geleden
  Zeer mooi, dit zou kleinschaliger ook kunnen.
 • willem merken

  4 jaar geleden
  En hoeveel km nutsleiding moet je aanleggen? En het gras maaien op uw dak? Mooi voor een politieker of een CEO van een groot bedrijf. Hoeveel gelukszoekers kunnen we daar in kwijt?
 • RENE LENAERTS

  4 jaar geleden
  In Polen mag dat van stedenbouw.