Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Is jouw interieur ook toe aan een opknapbeurt? Dit worden dé woontrends voor 2021

Dat het coronavirus een invloed zou hebben op hoe we bouwen, verbouwen en inrichten viel te verwachten, maar onze woonexpert Björn Cocquyt spot ook nog andere trends in 2021. “In het nieuwe normaal hechten we veel belang aan tijd, ruimte en natuur.”

0 reacties

 1. OPINIE. Johan Krijgsman (ERA): “Vlaanderen heeft géén probleem met de betaalbaarheid van woningen”

  OPINIE. Johan Krijgsman (ERA): “Vlaanderen heeft géén probleem met de betaalbaar­heid van woningen”

  De vastgoedprijzen in Vlaanderen zijn - ondanks corona - alweer sterk gestegen het voorbije jaar. Met zo’n zes procent. Dat nieuws ontlokt bij sommigen de vraag of ons vastgoed nog wel betaalbaar is, en of onze woningen niet stilaan te duur worden. Vooral voor jonge gezinnen die een eerste huis of appartement kopen. “Een volkomen onterechte vrees”, zo stelt vastgoedspecialist Johan Krijgsman, CEO van ERA, de grootste makelaarsgroep van Vlaanderen. “De betaalbaarheid van onze woningen hangt van zó veel meer af dan enkel de ‘droge prijs’ van een woning.”
 2. In deze verbouwde hoeve gaat kerstdecoratie naadloos op in Scandinavisch interieur: “De grootste kosten waren de Ikea-keuken en de vloer”
  PREMIUM
  BINNENKIJKER

  In deze verbouwde hoeve gaat kerstdeco­ra­tie naadloos op in Scandina­visch interieur: “De grootste kosten waren de Ikea-keu­ken en de vloer”

  In afwachting van een grondige renovatie gaf Liese Willockx (32) uit Opwijk het huis waar ze als tienermeisje ook al woonde een frisse Scandinavische look. Dat gebeurde met veel witte verf, een nieuwe betaalbare keuken en mooie decoratie die ze doortrok naar de feesttafel en kerstboom. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips. “Want feestversiering kan je interieur doen knallen, maar het ook verknallen.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"