rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Is jouw interieur ook toe aan een opknapbeurt? Dit worden dé woontrends voor 2021

Dat het coronavirus een invloed zou hebben op hoe we bouwen, verbouwen en inrichten viel te verwachten, maar onze woonexpert Björn Cocquyt spot ook nog andere trends in 2021. “In het nieuwe normaal hechten we veel belang aan tijd, ruimte en natuur.”

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. In deze verbouwde hoeve gaat kerstdecoratie naadloos op in Scandinavisch interieur: “De grootste kosten waren de Ikea-keuken en de vloer”
  PREMIUM
  BINNENKIJKER

  In deze verbouwde hoeve gaat kerstdeco­ra­tie naadloos op in Scandina­visch interieur: “De grootste kosten waren de Ikea-keu­ken en de vloer”

  In afwachting van een grondige renovatie gaf Liese Willockx (32) uit Opwijk het huis waar ze als tienermeisje ook al woonde een frisse Scandinavische look. Dat gebeurde met veel witte verf, een nieuwe betaalbare keuken en mooie decoratie die ze doortrok naar de feesttafel en kerstboom. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips. “Want feestversiering kan je interieur doen knallen, maar het ook verknallen.”