De walk-indouche of inloopdouche is de laatste jaren niet meer weg te denken uit de Vlaamse badkamers. En het einde van deze trend is nog lang niet in zicht. Integendeel, klinkt het bij kenners.
Volledig scherm
De walk-indouche of inloopdouche is de laatste jaren niet meer weg te denken uit de Vlaamse badkamers. En het einde van deze trend is nog lang niet in zicht. Integendeel, klinkt het bij kenners. © Duravit

Inloopdouche zonder dat je badkamer onder water staat? Tips voor de perfecte walk-in!

18 reacties

 • Karine Roeland

  5 jaar geleden
  Als het regent buiten gaan staan, met wat shampoo en zeep. Is veel goedkoper.
 • Gerd Van nieuwenhove

  5 jaar geleden
  Ik was me iedere dag aan het kraantje met lauw water ! Wat denken onze gezondheids goeroes en badkamerspecialisten hiervan ? Win plaats en geld in de badkamer want we betalen ons blauw aan vele nutteloze dingen ,
 • J. VAN SCHUERBEECK

  5 jaar geleden
  Een feit is zeker. Je wassen is een peperdure zaak geworden. Ik heb de tijd nog geweten dat we ons wasten in een gegalvaniseerde kuip. We hebben het allemaal overleeft en we waren ook proper. We zijn verwende kinderen geworden.
 • Gerd Van nieuwenhove

  5 jaar geleden
  Badkamer vernieuwing , het nieuw win gewest voor bouwpromotoren . Prijzen om u tegen te zeggen ...
 • Hanne Vlaeminck

  5 jaar geleden
  Hier staat het badkamerraam dag en nacht op kip om te verluchten en toch hebben we last van schimmel.
 1. KIJK. Bed komt tevoorschijn uit de vloer in deze chalet: “Als je wil slapen, moet je eerst de planken weghalen”
  Extreme Huizen

  KIJK. Bed komt tevoor­schijn uit de vloer in deze chalet: “Als je wil slapen, moet je eerst de planken weghalen”

  Vastgoedexperte Hadisa Suleyman trekt voor de HLN Original ‘Extreme Huizen’ naar het Nederlandse Biesbosch en bezoekt er de uitschuifbare chalet van architect Caspar Schols. Het huisje is zo ingericht dat elke vierkante meter oppervlakte optimaal wordt benut. Daarom is het bed ingewerkt in de vloer. “Als je wil slapen haal je eerst de vloer weg”, vertelt Caspar. “En vervolgens draai je het bed omhoog”. Log hieronder in en kijk gratis naar de volledige aflevering van ‘Extreme Huizen’.
 2. KIJK. In dit huisje vlak bij Belgische grens waan je je in Zweden (én je kan het ook zelf kopen)
  extreme huizen

  KIJK. In dit huisje vlak bij Belgische grens waan je je in Zweden (én je kan het ook zelf kopen)

  Vastgoedexperte Hadisa Suleyman trekt voor de HLN Original ‘Extreme Huizen’ naar het Nederlandse Biesbosch. Daar staat Cabin ANNA, een volledig uitschuifbaar en verplaatsbaar huis dat je koopt als bouwpakket. Je zet de woning neer waar je wil en waar het toegelaten is. Bij helder weer kan je er zelfs onder de blote sterrenhemel slapen. Het prijskaartje? Zo’n 400.000 euro. “Maar we brengen ook een meer basic model op de markt voor 200.000 euro”, vertelt architect Caspar Schols. Log hierboven in en kijk gratis naar de volledige aflevering van ‘Extreme Huizen’.