Filip en Elisabeth moesten kiezen tussen hun voortuin aanleggen of een zwembad in de achtertuin. “Keuze voor plezier was snel gemaakt.”
Volledig scherm
PREMIUM
Filip en Elisabeth moesten kiezen tussen hun voortuin aanleggen of een zwembad in de achtertuin. “Keuze voor plezier was snel gemaakt.” © Eddy Vangroenderbeek

In uitloper van Vlaamse Ardennen ligt deze fraaie tuin met buitenkeuken, zwembad en verborgen hoekjes

Nergens beter dan thuis. Het zou gerust de lijfspreuk van Filip en Elisabeth Van Damme kunnen zijn. Naast een fraaie woning hebben ze immers een minstens zo knappe tuin, met tal van hoekjes om te genieten en tot rust te komen. “En: ik heb er maar een uurtje werk aan per week”, zegt Filip, die zelf tuinarchitect is.

  1. Scoor dit weekend unieke vintagestukken tijdens Design Market
    Woon.

    Scoor dit weekend unieke vintage­stuk­ken tijdens Design Market

    Dit weekend kunnen liefhebbers van vintagedesign weer hun slag slaan tijdens Brussels Design Market. Een honderdtal exposanten uit België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, … stallen in de gebouwen van Tour & Taxis hun meest bijzondere stukken. De focus ligt op items uit de jaren 50 tot begin jaren 80. Er is ook een speciale tentoonstelling gewijd aan het opblaasbaar meubilair van de visionaire ontwerper Quasar Khanh. Tickets kosten 10 euro. Koop die online en kies een tijdsslot. Klik hier voor meer info.