Zo hoort 'One Carlton' aan het Albertplein er over 2 jaar uit te zien .
Volledig scherm
PREMIUM
Zo hoort 'One Carlton' aan het Albertplein er over 2 jaar uit te zien . © RV

In Knokke is de crisis écht voorbij. Duurste flatgebouw van het land: voor eerste steen al 80 procent verkocht

De crisis is voorbij, of toch alleszins in Knokke. Twee jaar voor het duurste flatgebouw van het land op de Zeedijk wordt opgeleverd, is 80% al verkocht. Kostprijs van de 32 flats: 4,5 tot 15 miljoen euro. "In vergelijking met vastgoed in Londen of Parijs is dit een héél betaalbare investering", zegt bouwheer Bart Versluys.

21 reacties

 • Ronny Demeyere

  5 jaar geleden
  Voor 10% van de belgen is er nooit een crisis geweest. Hoe kan ze dan voorbij zijn?
 • chris delanghe

  5 jaar geleden
  interessant. Wel opvallend dat ze hier wel veel hoger mogen bouwen dan de sukkelaars daarnaast, zoals op de hele lijn van de dijk te zien is... Kwestie van op te vallen zeker?.. Zullen we het gemakshalve "de macht van het geld" noemen?
 • jacques hottelet

  5 jaar geleden
  In dit bedrag is het prachtige uitzicht op de haven van zee Brugge inbegrepen!!!
 • Danny Van Mossevelde

  5 jaar geleden
  Die lelijke Belgische kust, wat sommigen daarin blijven zien gaat ver boven mijn pet hoor.
 • Eric Servaes

  5 jaar geleden
  Mooi project. Heb het kunnen inkijken. Dat afgunstigen hierop reageren is normaal. Maar ik heb wel wat vastgoed in dat “boerendorp”. Niet veel maar t is al serieus in waarde gestegen tov aankoopprijs destijds. . Zo gaat ie goed.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Alleenstaande mama Ine (36) vond na jaren zoeken eindelijk een huis: “Maar met een aflossing van 812 euro is sparen voor opfriswerken niet evident”
  PREMIUM

  Alleen­staan­de mama Ine (36) vond na jaren zoeken eindelijk een huis: “Maar met een aflossing van 812 euro is sparen voor opfriswer­ken niet evident”

  Een huis of appartement kopen is gezien de huidige prijzen sowieso niet evident. Maar voor het groeiende aantal singles, is het bijna onbegonnen werk. Banken doen vaak moeilijk over een lening en de aflossing ervan weegt fors op het budget. Onze woonexpert Björn Cocquyt gaat langs bij alleenstaanden die de stap toch hebben gezet. Deze week: Ine speurde na haar scheiding met een budget van 200.000 euro drie jaar lang naar een geschikt huisje.