Grégoire De Poorter
Volledig scherm
PREMIUM
© Grégoire De Poorter

In deze verbouwde hoeve gaat kerstdecoratie naadloos op in Scandinavisch interieur: “De grootste kosten waren de Ikea-keuken en de vloer”

BINNENKIJKERIn afwachting van een grondige renovatie gaf Liese Willockx (32) uit Opwijk het huis waar ze als tienermeisje ook al woonde een frisse Scandinavische look. Dat gebeurde met veel witte verf, een nieuwe betaalbare keuken en mooie decoratie die ze doortrok naar de feesttafel en kerstboom. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips. “Want feestversiering kan je interieur doen knallen, maar het ook verknallen.”

 1. Kant-en-klare boxen met decoratie en servies veroveren de feesttafel: “Een betaalbare manier om je tafel tot in de puntjes verzorgen”
  PREMIUM

  Kant-en-kla­re boxen met decoratie en servies veroveren de feesttafel: “Een betaalbare manier om je tafel tot in de puntjes verzorgen”

  Gebrek aan inspiratie, niks trendy in huis of gewoon zin in iets bijzonders? Dan komt een kant-en-klare box voor de aankleding van je tafel ongetwijfeld van pas. Een hele hoop party planners pakken ermee uit, in de hoop hun dramatisch jaar nog een beetje goed te maken. Je kunt de boxen kopen of huren, inclusief servies. Onze woonexpert Björn Cocquyt zocht uit wat je krijgt voor je geld en of dat de moeite loont.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"