De woonkamer van The Simpsons
Volledig scherm
De woonkamer van The Simpsons © ikea

Ikea brengt woonkamers uit hitseries tot leven: van Friends tot The Simpsons

Ikea speelt slim in op het succes van een aantal bekende tv-series. De Zweedse meubelgigant verkoopt ‘woonkamers’ à la die van Friends, The Simpsons en Netflix-serie Stranger Things.

2 reacties

 • Louis Bouduin

  2 jaar geleden
  Pardon, ik ben maar een dom mens, en ja, die kunnen domme vragen stellen. Zoals : is het in dit geval niet veeleer omgekeerd? Dat die TV series Ikea tot leven brachten, en dus perfect deed waarvoor dat kastje ooit is bedacht?
 • rik van dijck

  2 jaar geleden
  Die “ friends “ woonkamer zie ik echt wel zitten !! Kijk er nog dagelijks naar en heb de box ervan mocht er niets op tv zijn ( en dat gebeurt al wel eens een keertje )
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Dit is zonder twijfel het kleurrijkste dorp ter wereld
  Woon.

  Dit is zonder twijfel het kleurrijk­ste dorp ter wereld

  Op het Iraanse eiland Hormuz is zopas de bouw van het ongetwijfeld kleurrijkste dorpje ter wereld afgerond. Op een oppervlakte van een hectare tekenden ZAV Architects een mix van huizen, appartementen en gemeenschappelijke ruimtes met als doel meer volk naar het eiland te lokken. Of je er per boot passeert of met een vliegtuig overvliegt: je kan onmogelijk naast het vrolijke kleurenensemble kijken. Ook binnen in de huizen - sommige worden verhuurd als vakantiewoning - gaat het spel van tinten gewoon door.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"