Huizenjagers kunnen voortaan online bieden op woningen die openbaar worden verkocht

ANP XTRA
Huizenjagers hoeven niet langer fysiek aanwezig te zijn wanneer Belgische woningen openbaar worden verkocht. Vastgoedplatform Immovlan biedt de dienst binnenkort aan en werkt hiervoor samen met Belgische notarissen. 

In mei wordt de interactieve verkoop voor het eerst getest, begin september moet het platform op volle toeren draaien. Immovlan benadrukt in een persbericht dat het project optimaal is beveiligd. Het online bieden bij een openbare verkoop werd in 2011 al door de notarissen zelf gelanceerd, maar hun Notaclick stierf een stille dood.

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • michiel desender

  @stef die afkortingen zijn wettelijk verplicht dus doe iets meer research voor je dingen publiceert. @theobeyens duidelijk een jaloerse man. U mag gerust eens mijn marketingfacturen komen betalen, dan zult u verschieten hoeveel er van een commissie overblijft. Maar het is natuurlijk gemakkelijk om makelaars aan te pakken zonder ook maar 1 gefundeerde reden. En als u klachten hebt dient u zich te wenden tot het BIV

 • Alexander Kerckhofs

  Weeral een slechte zaak voor de horeca, waar is den tijd dat iedereen naar een café ging voor een openbare verkoop. Is nog niet erg genoeg gesteld in deze verzuurde maatschappij.

 • Peggy Geerts

  Een openbare verkoop moet tussen het publiek kunnen blijven vind ik . Wat niet wil zeggen dat er geen online bod mag komen van bijvoorbeeld iemand die aan zijn bed is gekluisterd op de dag van de verkoop he . Maar de gezelligheid , de spanning , de traktatie achteraf door de notaris ... het gehele sociale gebeuren mag hierdoor niet tenietgaan vind ik .

 • wim rooyakkers

  Ook een online bod is bindend

 • Theo Beyens

  Hou u handen af van makelaars ,zij zitten in je zakken door overgewaardeerd vastgoed aan te bieden . Waarom moet een woning van 400.000 € het dubbel aan commissie opbrengen als een van 200.000 € .Diefstal leugens en bedrog .