Huis van bamboe is net een grote tent met tal van genietplekjes

.
Studio WAN .
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een huis op het Indonesische eiland Bali.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Bamboe is overvloedig aanwezig op Bali en daarom bouwden de architecten van Studio WNA een huis waarin zowel de muren als de vloeren, het dak en zelfs de meeste meubels gemaakt zijn van het ijzersterke natuurmateriaal.

(lees verder onder de foto’s)

Studio WAN
Studio WAN
Studio WAN

Maar niet alleen dat is opvallend, ook de vorm van de woning springt in het oog. Die is geïnspireerd op een tent en heeft een achtergevel die helemaal open is, net zoals een opengeritste tent dus. Zo hebben de bewoners een onbelemmerd zicht op de jungle en het rijstveld rondom.

(lees verder onder de foto’s)

Studio WAN
Studio WAN

Om van al dat moois te genieten zijn er verschillende relaxplekjes ingericht, met als meest bijzondere een soort van hangmat waarvoor wel wat klimwerk vereist is om het te bereiken. Ook de grootste van de drie slaapruimtes mag gezien worden. Die bevindt zich op een platform en heeft een rond bed waar je maar liever niet uitvalt.

Studio WAN
Studio WAN
Studio WAN2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Frans De Bakker

    Vergeet de romantiek: luchtvochtigheid, insecten, muggen, vleermuizen, ... ik leef in de tropen, neem het van mij aan.

  • pascale de meersman

    heel mooi maar kan dit geen huis noemen. Niks is afsluitbaar.. Regen, dieren, mensen???