Een zonnecollector voor je zwembad installeren: deze klus klaar je redelijk eenvoudig zelf!
Volledig scherm
Een zonnecollector voor je zwembad installeren: deze klus klaar je redelijk eenvoudig zelf! © Getty Images/Cultura RF

Het jaar rond zwemplezier: zo krijg je je zwembad duurzaam verwarmd

LiviosZwembaden zijn populairder dan ooit, zeker nu we massaal onze vakantie in eigen tuin doorbrengen. Wil je er zeker van zijn dat het weer je zwempret niet bederft? Dan is zwembadverwarming een must. Zo blijft het water altijd aangenaam warm en kan je ook op minder warme dagen een plonsje wagen. Bouwsite Livios legt uit waarom zonnecollectoren of warmtepompen hiervoor de ideale oplossing kunnen zijn.

 1. “Een goed toestel gaat makkelijk 20 jaar mee”: de 5 beste droogkasten met warmtepomp én advies van een expert om energie te besparen
  PREMIUM

  “Een goed toestel gaat makkelijk 20 jaar mee”: de 5 beste droogkas­ten met warmtepomp én advies van een expert om energie te besparen

  Nu de dagen weer wat grauwer en natter worden, is een droogkast handig om je wasgoed weer snel droog te krijgen. Maar wat zijn de beste droogkasten? hoe doe je dit energiezuinig? En kun je ervoor zorgen dat je droogkast langer meegaat? Wij gingen te rade bij consumentenorganisatie Wish en bij Miele, een van de meest betrouwbare merken van huishoudtoestellen. “Dankzij een goed onderhoud zal je zo weinig mogelijk energie verbruiken”, aldus Kim Taylor, PR & Communication manager Miele Belux.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.