Het beste van Batibouw in beeld en geluid: 30 standhouders verklappen hun (ver)bouwtips

Geconnecteerde producten en toepassingen bleken in heel wat Batibouw-paleizen hét paradepaardje te zijn.
HLN/Livios Geconnecteerde producten en toepassingen bleken in heel wat Batibouw-paleizen hét paradepaardje te zijn.

Als (ver)bouwer ben je op Batibouw op zoek naar inspiratie, goede deals, maar vooral naar betrouwbare informatie. Bouwsite Livios ging langs bij dertig standhouders gespecialiseerd in voor ruwbouw, technieken en afwerking en schotelde hen de drie vragen voor die elke bezoeker zou stellen.

Ruwbouw: less is more

Superslanke schuiframen en vouwwanden, renovatie-oplossingen met cellenbeton, een vernieuwende verwerkingstechniek voor snelbouwstenen, dakramen die automatisch openen om frisse lucht binnen te laten … Ook dit jaar ontdek je opnieuw heel wat ruwbouwinnovaties tijdens Batibouw. Bij isolatiefabrikant Recticel pakken ze dit jaar uit met een extra dunne isolatieplaat.

Bekijk de andere ruwbouwfilmpjes op het Livios-videokanaal

Technieken: meer dan ooit energie besparen

Slimme ventilatie-units, badkamerradiatoren met ingebouwde speakers, de nieuwste verwarmingstechnieken zoals de brandstofcel… Batibouw staat ook dit jaar weer garant voor geweldige technische verbeteringen voor je woning op vlak van verwarming, ventilatie, energie, domotica… De focus ligt meer dan ooit op het monitoren van en het besparen op je energie. En op zorgeloos verwarmen. Dat bewijst ook Remeha. Bij hen staat dit jaar een communicerende gasketel centraal die je met je app in de gaten houdt.

Bekijk de andere techniekenfilmpjes op het Livios-videokanaal

Afwerking: focus op betaalbaar en veelzijdig

De afwerking bepaalt de identiteit van je woning. En het gemak waarmee je elke dag leeft binnenshuis. Aan de finishing touch van je woning hangt wel vaak een stevig prijskaartje vast. Toch pakken heel wat merken uit met een breed gamma, zodat je ook met een beperkt budget je slag slaat. Zoals bij badkamerspecialist X²O.

Bekijk de andere afwerkingsfilmpjes op het Livios-videokanaal

Lees ook:
11 overlevingstips voor Batibouw door insiders
Horen, voelen en zien: helemaal mee met 3D
Pik je gratis bouw- en renovatieboek op stand 433 in paleis 4
- Betaalbaar bouwen, is dat nog mogelijk? Schrijf je in voor de gratis Livios-infosessies op 3 of 4 maart
Ontdek meer dan 150 Batibouw-nieuwtjes

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.