Exclusief voor abonnees

Gezin tovert verloederde Roosdaalse hoeve om in karaktervolle woning: “Dat doorleefde is waar we zo van houden”

Donkere en bleke muren wisselen elkaar af. De lounge chair met ottoman van de Braziliaanse designer Sergio Rodrigues is een van Stefs favorieten.
Eddy Vangroenderbeek Donkere en bleke muren wisselen elkaar af. De lounge chair met ottoman van de Braziliaanse designer Sergio Rodrigues is een van Stefs favorieten.
Stef Spilliaert was bij de verkoop van de zeventig jaar oude hoeve in Roosdaal één van de weinige kandidaten, maar zag direct het potentieel. “De omgeving was natuurlijk fantastisch: boven op een heuvel, op een domein van twee hectare met fruitbomen en een prachtig uitzicht. Dat is uniek.” In hun interieur domineert de wabi-sabistijl, waarvoor je geduld en een geluk moet hebben. “Vaak is het een kwestie van blijven zoeken naar de juiste stukken op tweedehands- en vintagesites.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tim Peeters

    zeer mooi ,mensen met smaak.

  • marie-claire de bosscher

    ik zou voor de keuken geen wit gekozen hebben, is een te hard verschil met de warmte van de andere kamer.