Gespot: designsofa voor hipsterhonden

Flora Dog Edition
Sofacompany Flora Dog Edition
Een van de komende dagen lanceert Sofacompany met de Flora Dog Edition een wel heel bijzondere sofa. Het is een zetel voor honden die gebaseerd is op de populaire eenpersoonsfauteuil van de Deense fabrikant.

De Flora Dog Edition is volledig bekleed aan het kader en aan het zitgedeelte. Het zitkussen heeft een afneembare hoes om makkelijk te reinigen en heeft een zachte stof die doet denken aan het trendy velours. Verkrijgbaar in het roze en in het donkergrijs. Richtprijs: 179 euro.

(lees verder onder de foto)

Flora Dog Edition
Sofacompany Flora Dog Edition

Benieuwd of jouw hondje fan is van Deens dog-design? Speciaal voor Dierendag organiseert Sofacompany op zaterdag 5 oktober tussen 11u en 17u een professionele fotoshoot voor jouw hond in de Antwerpse showroom in de Mechelsesteenweg. Op die manier kan je trouwe viervoeter dit beestig bankje meteen eens uittesten.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marianne Van den Lemmer

    Graag ook een (veel) groter model!

  • marie-claire de bosscher

    ik krijg overdaad aan vriendschap van mijn hondje met enkele lekkere kussens in de sofa..... beestjes beseffen er toch niks van, als ze maar lekker kunnen liggen en veel knuffels en liefde krijgen.

  • Ivan Gabriels

    Je beste maat,je viervoeter,moet je dat gunne.Vriendschap krijg je er voor trug.