Gert: “We gebruiken de stroom van onze zonnepanelen meteen of slaan ze op.”
Volledig scherm
Gert: “We gebruiken de stroom van onze zonnepanelen meteen of slaan ze op.” © G&D Energy

Gert betaalt maar 100 euro per jaar aan stroom. Zo kreeg hij het voor mekaar

Livios“Een serieuze uitdaging, maar het is ons gelukt”, vertelt Gert Geraerts uit Tongeren aan bouwsite Livios.  Door een slimme combinatie van allerlei technieken is zijn nieuwbouwwoning voor maar liefst 92% netonafhankelijk.

105 reacties

 • Patrick Mechels

  2 jaar geleden
  Ik vertrek hier als het kan en verkoop de hele best. De beste en goedkoopste oplossing om van die parasieten af te geraken in Brussel. Het lijkt hier meer op een gesponsorde dictatuur dan op een democratie. De kleine man moet dit hele circus betalen.
 • wim helsen

  2 jaar geleden
  Waarom mag je in belgie niet afgekoppeld worden van het net?
 • dirk claeys

  2 jaar geleden
  Slimme truck, verkopen wat je zelf als ondernemerplaatst! Echter dit zijn nettoprijzen, want er zit 55% kommissie op!
 • Mario Tersago

  2 jaar geleden
  Voor die 35k moet ik een lening aangaan en 5-10 jaar voor werken.. Die mens kan een groot deel op kosten van de firma en hij zal niet met een gemiddeld loon'tje' van 2000€ in de maand, thuiskomen. Bovendien kent deze man waarschijnlijk alle mogelijke subsidies en fiscale achterpoortjes.
 • Jef Lois

  2 jaar geleden
  Persooonlijk heb ik enkele jaren geleden een investering gedaan van 9000 euro panelen en met mijn certificaten kan ik zelfs de helft van mijn stookolie betalen, mijn totale kost is geen elektr betalen en ongeveer 600 euro voor stookolie de rest komt van mijn certificaten. Wie is er dan uiteidelijk beste koop af deze meneer of mensen met gewoon zonnepanelen?
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.