Gert: “We gebruiken de stroom van onze zonnepanelen meteen of slaan ze op.”
Volledig scherm
Gert: “We gebruiken de stroom van onze zonnepanelen meteen of slaan ze op.” © G&D Energy

Gert betaalt maar 100 euro per jaar aan stroom. Zo kreeg hij het voor mekaar

Livios“Een serieuze uitdaging, maar het is ons gelukt”, vertelt Gert Geraerts uit Tongeren aan bouwsite Livios.  Door een slimme combinatie van allerlei technieken is zijn nieuwbouwwoning voor maar liefst 92% netonafhankelijk.

105 reacties

 • Patrick Mechels

  3 jaar geleden
  Ik vertrek hier als het kan en verkoop de hele best. De beste en goedkoopste oplossing om van die parasieten af te geraken in Brussel. Het lijkt hier meer op een gesponsorde dictatuur dan op een democratie. De kleine man moet dit hele circus betalen.
 • wim helsen

  3 jaar geleden
  Waarom mag je in belgie niet afgekoppeld worden van het net?
 • dirk claeys

  3 jaar geleden
  Slimme truck, verkopen wat je zelf als ondernemerplaatst! Echter dit zijn nettoprijzen, want er zit 55% kommissie op!
 • Marco b.

  3 jaar geleden
  Voor die 35k moet ik een lening aangaan en 5-10 jaar voor werken.. Die mens kan een groot deel op kosten van de firma en hij zal niet met een gemiddeld loon'tje' van 2000€ in de maand, thuiskomen. Bovendien kent deze man waarschijnlijk alle mogelijke subsidies en fiscale achterpoortjes.
 • Jef Lois

  3 jaar geleden
  Persooonlijk heb ik enkele jaren geleden een investering gedaan van 9000 euro panelen en met mijn certificaten kan ik zelfs de helft van mijn stookolie betalen, mijn totale kost is geen elektr betalen en ongeveer 600 euro voor stookolie de rest komt van mijn certificaten. Wie is er dan uiteidelijk beste koop af deze meneer of mensen met gewoon zonnepanelen?