Gesponsorde inhoud

Geef je interieur een nieuwe look: wandpanelen zijn de oplossing!

Maestro
Kunnen jouw muren ook wel een nieuw kleurtje gebruiken? Laat die verfpotten of het behangpapier maar aan de kant staan! Met de wandpanelen van Maestro fris je je interieur op, en dat op een mooie én makkelijke manier.

Maestro heeft stijlvolle en hedendaagse wandpanelen die in élk interieur passen. Én in elke ruimte: van living tot keuken, en van slaapkamer tot toilet en douche. Wil je een volledige kamer bekleden? Of liever één wand als accentmuur? Waarvoor je ook kiest, Maestro heeft het in huis!

Uitgebreide kleurkeuze

Hou je van klassiek? Dan kies je beter voor het wandpaneel met een motief van hout of marmer. Mag het al eens iets meer zijn? Wat dacht je dan van de roze of blauwe wandpanelen! Door de uitgebreide decorkeuze, heeft Maestro voor élk interieur de juiste oplossing.

Ook voor natte ruimtes

De vochtbestendige wandpanelen zijn ideaal voor in de badkamer. Wil je de Maestropanelen plaatsen in je douche? Dan is er de WaterWall-collectie: voegloze wandpanelen, speciaal voor in natte ruimtes. Wil je een wandpaneel dat eruit ziet als tegels, of liever als natuursteen? Waarvoor je ook kiest, ze hebben allemaal dezelfde voordelen: ze zijn perfect afwasbaar, krasbestendig én op en top hygiënisch.

Lambrisering

Of je de wandpanelen nu gebruikt in je douche, toilet of woonkamer: ze geven élke ruimte de juiste sfeer. Wil je ook gezelligheid in huis halen, maar geen volledige muur bekleden? Waarom haal je dan geen lambrisering in huis. Lambrisering ouderwets? Helemaal niet! De panelen van Maestro zijn verrassend hedendaags en stijlvol, en daarmee geef je jouw interieur de finishing touch! Of je gebruikt ze om die onafgewerkte muur te verbergen natuurlijk…

Hedendaagse plafondpanelen

Naast je muren, is er nog een groot oppervlak dat de look van je interieur mee bepaalt: je plafond. Ook daarvoor heeft Maestro de ideale oplossing: plafondpanelen. Geen klassieke, oubollige exemplaren. Wél hedendaagse decors met een optische illusie die je ruimte groter doet lijken. Kies je voor classy marmer, of een donkerdere kleur die je ruimte extra knus maakt?

Makkelijk te installeren

Of je nu kiest voor de traditionele wandpanelen, die voor in natte ruimtes, lambrisering of plafondpanelen, ze hebben allemaal dezelfde troef: je plaatst ze makkelijk en snel zélf, en dat zonder kap- of breekwerken. Ze krijgen gewoon een plaatsje bovenop de oude structuur! Daardoor zijn ze ideaal bij renovatie én nieuwbouw.

Heb je nog een vraag over de Maestropanelen? Neem dan gerust contact op, of ga langs in een verkooppunt bij jou in de buurt.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.