Gedaan met papiermolen bij verhuur dankzij digitaal platform

.
Smovin .
Goed nieuws voor eigenaars en vastgoedbeheerders die moedeloos worden van de papiermolen die bij de verhuur komt kijken. Dankzij een digitaal platform worden ze voor een maandelijks bedrag van 5 euro per huis of appartement bevrijd van de administratieve rompslomp.

Het opvolgen van betalingen, kosten en provisies, huurprijzen en de indexering hiervan, afrekening van de kosten, … Smovin volgt al deze aspecten op een geautomatiseerde op en stelt je als eigenaar of beheerder voor om acties te ondernemen wanneer dat nodig is. Om van start te gaan, hoef je enkel in te loggen op de website, je gebouwen en verhuurders in te geven en je verhuurcontracten in te lezen. Nadien doet Smovin de rest.

Dat Smovin aanslaat, blijkt uit de vliegende start die de applicatie nam. In veertien maanden ging het aantal geregistreerde panden van 300 naar 6.000. Het doel is om dat binnen twee jaar uit te breiden tot 30.000.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Verbeeck

    Hopelijk staat er ook ergens vermeld dat bij slecht functioneren van de software, de firma verantwoordelijk is en een schadevergoeding mag betalen aan de gedupeerden (of zit er een politiek kantje aan?)

  • Paul Buckens

    En als de huurder niet betaalt of of uw eigendom kapot maakt , wat doen ze dan? Wat dekt anders 60 euro per jaar ?

  • Lilly Daems

    30000 maal 5 per maand ! Is het enkel te doen om rijk te worden via dit programma of is het te doen om mensen het makkelijker te maken ? Kom mij niet zeggen dat met 150000 euro per maand alleen de kosten gedekt zijn van een programma dat mss 100 euro heeft gekost ! En wat met de rest van het geld . Ga je daar dan gebouwen en burelen mee aanplanten in steden om multimiljonair te worden ? DIEVEN onder het mom hulpzaam te zijn !