Geen groene vingers? Geen schande! Dit zijn de vier belangrijkste voordelen van kunstplanten.
Volledig scherm
Geen groene vingers? Geen schande! Dit zijn de vier belangrijkste voordelen van kunstplanten. © Dennis Brandsma & Fietje Bruijn

Gaan jouw planten altijd dood? 4 goede redenen om voor kunstplanten te kiezen

vtwonenBen je niet gezegend met groene vingers, maar wil je wel genieten van meer groen in je huis? Dan zijn kunstplanten misschien wel dé uitkomst voor jou. Toegegeven, sommige kamerplanten kunnen heel gezond voor je zijn. Dit positieve effect ga je aan een kunstplant helaas niet beleven. Maar er zijn wel heel veel andere voordelen aan kunstplanten versus echt planten. Vtwonen zet vier pluspunten op een rij. 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).