Exclusief voor abonnees

Frederik en Céline deden totaalrenovatie van woning uit 1929: “Elke dag vijftien mensen aan de slag om alles rond te krijgen”

De oorspronkelijke boog in de leefruimte werd behouden en de nieuwe ramen kregen een klassieke vakjesindeling. De Thonet-stoelen zijn maar liefst 150 jaar oud.
Eddy Vangroenderbeek De oorspronkelijke boog in de leefruimte werd behouden en de nieuwe ramen kregen een klassieke vakjesindeling. De Thonet-stoelen zijn maar liefst 150 jaar oud.
Deze burgerwoning in Heverlee viert dit jaar haar 90ste verjaardag en doet dat in stijl. Met dank aan de manier waarop Frederik en Céline ze renoveerden. Het koppel bewaarde de ziel van het huis en voegde er persoonlijke elementen aan toe. De liefde voor Afrika kon daarbij niet ontbreken.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIRK RASSCHAERT

    Met een klein budget van 600000€? Gezinswoningetje dus.