Rik Hallaert, zijn vrouw Kathleen Vermeersch (beiden 53) en dochter Kelly (20)
Volledig scherm
PREMIUM
Rik Hallaert, zijn vrouw Kathleen Vermeersch (beiden 53) en dochter Kelly (20) © Eddy Vangroenderbeek

Familie Hallaert betaalde 45.000 euro voor de grond en 190.000 euro voor de bouw van hun villa: wat is ze na 20 jaar waard?

Voor onze woonrubriek sturen we elke week een makelaar op pad voor een onderbouwde schatting. Vandaag bezoekt Yves Deleyn een vrijstaande villa in Maldegem uit 1998 die helemaal gerenoveerd werd. “We hadden gehoopt op 475.000 euro, maar dit overtreft al onze verwachtingen.”

53 reacties

 • Howard Spielman

  2 maanden geleden
  Hadden ze 235.000 euro goud gekocht dan hadden ze nu 1.750.000 euro!  Inderdaad, aan 1.000 euro per maand hadden ze 240.000 euro huur betaald, maar geen onroerende voorheffing, geen bankinteresten en geen onderhouds en restauratiewerken ! Dus wist zou een miljoen meer zijn geweest!
 • Dieter Devreeze

  2 maanden geleden
  Zoals bij veel Vlaamse vrijstaande pseudo-fermettes zie ik vooral een veel te grote garage. Zeker eenderde van hun oppervlakte is garage. Koning auto slaapt ruimer dan zijzelf.
 • gust van langenhove

  2 maanden geleden
  De beste investering is huis of vastgoed sparen is verliezen , zeker nu de bank van de centrale bank gratis geld heeft alles in vastgoed en je zit goed .
 • Davy Gits

  2 maanden geleden
  Mensen die in de jaren 80 gekocht hebben doen minstens x6 onze generatie zal dit nooit meer kunnen
 • Johnny L Verhoeven

  2 maanden geleden
  Voor die prijs bouw je in de rand van brussel nog geen tuinhuis.
 1. Deze gezinnen maken hun coronarekening: "Er stond een mooi bedrag op ons spaarboekje, maar dat is op”
  PREMIUM

  Deze gezinnen maken hun coronareke­ning: "Er stond een mooi bedrag op ons spaarboek­je, maar dat is op”

  Facturen gespreid betalen. Op familie rekenen voor wat brood of rijst. Of net het omgekeerde: een mooi bedrag opzij kunnen zetten om het huis te renoveren. Deze vier gezinnen voelen nog steeds de financiële impact van de eerste lockdown, en het is nog niet voorbij. Wij keken met hen naar wat er binnenkomt en buitengaat, en maakten de rekening op. “Ons netto gezinsinkomen daalde sinds de crisis met 1500 euro. Plots is het elke maand tellen om rond te komen.”
 2. Dit is zonder twijfel het kleurrijkste dorp ter wereld
  Woon.

  Dit is zonder twijfel het kleurrijk­ste dorp ter wereld

  Op het Iraanse eiland Hormuz is zopas de bouw van het ongetwijfeld kleurrijkste dorpje ter wereld afgerond. Op een oppervlakte van een hectare tekenden ZAV Architects een mix van huizen, appartementen en gemeenschappelijke ruimtes met als doel meer volk naar het eiland te lokken. Of je er per boot passeert of met een vliegtuig overvliegt: je kan onmogelijk naast het vrolijke kleurenensemble kijken. Ook binnen in de huizen - sommige worden verhuurd als vakantiewoning - gaat het spel van tinten gewoon door.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph