Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld ter illustratie. © Getty Images

"Een woning is best open naar het zuiden en gesloten naar het noorden": Waar moet je op letten als je een huis koopt?

Heel wat Vlamingen zijn sinds de lockdown van dit voorjaar op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Overweeg je het zelf? Bereid je dan goed voor. Onze woonexpert Björn Cocquyt stelde een lijst op met twintig essentiële vragen die je als potentiële koper zeker moet stellen. Welke voorzieningen moet je absoluut in de buurt hebben, welke bijkomende kosten kunnen nog heel wat geld opslorpen en waarom wordt de woning verkocht? 

 1. Camille (28) en Vincent (31) zochten de perfecte mix tussen oud en nieuw: “We proberen dingen te integreren waar een verhaal aan vasthangt”
  PREMIUM

  Camille (28) en Vincent (31) zochten de perfecte mix tussen oud en nieuw: “We proberen dingen te integreren waar een verhaal aan vasthangt”

  Redacteur Björn Cocquyt kijkt elke week binnen bij een Vlaming en ontdekt zo zijn of haar passie voor interieur. Vandaag: Camille Roelens en Vincent Nys zetten met veel smaak een duplexappartement in een beschermde meesterwoning naar hun hand. De historische elementen vormden een perfecte basis voor hun nieuwe en vintage designstukken. “We vonden het ongelooflijk leuk om de juiste spullen bijeen te zoeken.”
 1. Gecrashte Grosjean bezoekt onheilsplek in Bahrein en ontmoet zijn redder
  Play

  Gecrashte Grosjean bezoekt onheils­plek in Bahrein en ontmoet zijn redder

 2. Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen
  Play

  Simon (48) krijgt elke dag bezoek van deze vos en haar jongen