.
Volledig scherm
. © Parks Realty

Een meer, zwembad en jacuzzi: waterpret verzekerd in deze villa van 5,3 miljoen

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa in Tennessee waar de Amerikaanse zangeres Kelly Clarkson jarenlang woonde.

3 reacties

 • Evelin Arndt

  1 jaar geleden
  Niet me ding en het interieur al helemaal niet. Voor die prijs verwacht je toch iets dat echt af is.
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Neen ik ben content met ons rijhuisje, met een straat die af en toe ook eens een riviertje wordt als het hard regent. maar waar je nog kan doorlopen zodat je voeten nog niet nat worden. En daar kan die 5,3 miljoen niet aan rieken.
 • ivan chtuka

  1 jaar geleden
  Tot 'm onder water loopt ...
 1. ‘Slimme lamp’ helpt bejaarden langer thuis te wonen: “Onze AI-modellen wéten wanneer iemand valt”
  PREMIUM

  ‘Slimme lamp’ helpt bejaarden langer thuis te wonen: “Onze AI-modellen wéten wanneer iemand valt”

  Het Belgische bedrijf Nobi uit Wilrijk installeert slimme lampen bij oude mensen, zodat ze langer thuis kunnen wonen. De toestellen detecteren met een camera of radar wanneer de bewoner valt en verwittigen meteen een familielid, zodat ze niet urenlang op een koude vloer moeten wachten op hulp. Florke, een dame van 85, liet zo’n lamp installeren: “Het is vooral voor mijn dochters gemoedsrust dat we de lamp hier hebben geplaatst”, vertelt ze.
 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Een pelletkachel in een appartement, kan dat? “Enkel de luchtdichte varianten met een laag vermogen zijn geschikt”
  PREMIUM

  Een pelletka­chel in een apparte­ment, kan dat? “Enkel de luchtdich­te varianten met een laag vermogen zijn geschikt”

  Door de fors stijgende energieprijzen vliegen hout- en pelletkachels de deur uit en hebben installateurs de handen vol. Niet alleen voor eigenaars van huizen, want ook steeds meer bewoners van een appartement kiezen voor deze voordeligere oplossing. Wim Vanlede van pelletkachelinvoerder Stroomop legt uit wat mogelijk is in een flat, voorzitter Dominique Krickovic van de Unie van Syndici wat er is toegelaten. “Reken sowieso op een prijs vanaf 3.800 euro, installatie en voorbereidende werken niet inbegrepen.”