Niet iedereen heeft een keuken die tientallen vierkante meters in beslag neemt.
Volledig scherm
Niet iedereen heeft een keuken die tientallen vierkante meters in beslag neemt. © Dovy Keukens

Een kleine keuken groter laten maken? Zo pak je dat aan

LiviosDe belangrijkste ruimte in huis is ongetwijfeld de keuken. Maar niet iedereen heeft er eentje die rechtstreeks uit een catalogus lijkt te komen en tientallen vierkante meters in beslag neemt. In een kleine keuken telt elke centimeter. Met deze tips van bouwsite Livios benut je elk hoekje zo goed mogelijk. 

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. KIJK. Matthias bouwde eigen huis op ecologische manier: “We zijn volledig afgesloten van het waternet”
  Extreme Huizen

  KIJK. Matthias bouwde eigen huis op ecologi­sche manier: “We zijn volledig afgesloten van het waternet”

  In de derde aflevering van de HLN Original ‘Extreme Huizen’ gaat vastgoedexperte Hadisa Suleyman op bezoek in een huis van stro in Heist-op-den-Berg. De woning is zo’n tien jaar oud en werd helemaal ecologisch gebouwd. “We zijn afgesloten van het waternet”, vertelt eigenaar Matthias Cleiren. “We hebben ook onze eigen waterzuivering”. Log hieronder in en bekijk gratis de volledige aflevering.
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.