Tuinexpert Bart Verelst vertelt welke klussen je in februari in de tuin kan uitvoeren.
Volledig scherm
Tuinexpert Bart Verelst vertelt welke klussen je in februari in de tuin kan uitvoeren. © Getty Images

Een groener en sterker gazon in de lente? Ga dan nu met deze tuinklusjes aan de slag

LiviosIn februari ligt de tuin er dor en kaal bij. Het groeiseizoen laat nog even op zich wachten en erg veel valt er bijgevolg niet te doen in de tuin. Bouwsite Livios vroeg aan tuinexpert Bart Verelst hoe we onze groene vingers tóch kunnen bezighouden in februari.

 1. “Mocht er een prijs voor de meest originele trap bestaan, dan overtreft dit model alle concurrentie”: op bezoek in de creatieve woonst van Robert en Jolien
  PREMIUM
  Binnenkijker

  “Mocht er een prijs voor de meest originele trap bestaan, dan overtreft dit model alle concurren­tie”: op bezoek in de creatieve woonst van Robert en Jolien

  Het huis van Jolien en Robert in Brasschaat scoort top op het vlak van uitgepuurde architectuur en minimalistische inrichting, maar ook qua energiezuinigheid. “Nochtans was dat laatste niet expliciet de bedoeling en eerder een gevolg van keuzes die we onderweg maakten.” Ze geven een rondleiding in hun opvallende huis op de vooravond van Batibouw, waar je van 14 tot en met 19 maart zelf heel wat (ver)bouwinspiratie kunt opdoen.
 2. Hoeveel is de woning van Annemie (43) waard en wat bepaalt die prijs? “Als ik uitga van een vroegere schatting, kan de prijs nog wel omhoog”
  PREMIUM

  Hoeveel is de woning van Annemie (43) waard en wat bepaalt die prijs? “Als ik uitga van een vroegere schatting, kan de prijs nog wel omhoog”

  Vier slaapkamers, twee badkamers, een studio, een fitness, extra bouwgrond... Wat heeft Annemie haar woning eigenlijk niet? Onze woonexpert Björn Cocquyt ging een kijkje nemen in het gerenoveerde huis met Arno Vandevelde van Immo Tijl, die onder de indruk was van de vele mogelijkheden. “Start een verkoop niet boven dit bedrag, want dan overschrijd je een grens die veel mensen instellen bij hun online zoektocht”, waarschuwt de makelaar.