.
Volledig scherm
. © Canu & Borel

Een bunker of een huis? De vorm is niet het enige opmerkelijke aan deze vakantievilla

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa op Sardinië.

5 reacties

 • Gert Huybrechts

  1 jaar geleden
  Als ze me het zouden geven, ik zou het niet afslaan. Maar inderdaad weinig ‘ziel’ in te vinden. Wat mooi vintage design zou dat dan wel toevoegen…
 • Bob VERSCHUEREN

  1 jaar geleden
  knap !!
 • Stephan Ekelmans

  1 jaar geleden
  Knap werk met veel schaduw dat nodig ins in die streek.
 • Dorian Goeyens

  1 jaar geleden
  Mooi !
 • Peter Van de Velde

  1 jaar geleden
  Vreselijk' langs de buitenzijde dacht ik eerst aan een verbrandingsoven. Binnenin zeer netjes, maar er ontbreekt een ziel. Hoeveel zou een huis niet kosten als men een kopie zou maken uit de jaren veertig, wel met dubbele beglazing als enig verschil.
 1. Wonen met een energiefactuur van nul euro? Deze 5 ‘huizen van de toekomst’ kan je vandaag al kopen vanaf 319.000 euro
  PREMIUM

  Wonen met een energiefac­tuur van nul euro? Deze 5 ‘huizen van de toekomst’ kan je vandaag al kopen vanaf 319.000 euro

  Elke nieuwbouw die vandaag vergund wordt, moet een BEN-woning zijn. BEN staat voor bijna energieneutraal, wat neerkomt op een energiescore lager dan 30 kwh/m². Sommige woningen doen nog beter en zijn zelfs volledig energieneutraal. Ze verbruiken dus evenveel of minder energie dan ze zelf produceren. Onze woonexpert Björn Cocquyt toont vijf zulke huizen van de toekomst die vandaag al te koop staan.