.
Volledig scherm
. © www.gold-estates.be

Een 2de verblijf in Spanje iets voor jou? Deze 8 nieuwbouwflats kosten minder dan 150.000 euro

Woon.Vorig jaar kocht een recordaantal van ruim 4.000 Belgen een tweede verblijf in Spanje. Het goede weer is niet de enige reden waarom het land zo in trek is. Het aanbod ligt er hoog en de prijzen laag. Dit zijn acht nieuwbouwappartementen bij Vlaamse makelaars die minder dan 150.000 euro kosten. Komend weekend kun je een nog uitgebreider aanbod ontdekken tijdens Second Home, de beurs voor tweede verblijven in Antwerpen.

12 reacties

 • Paul Baeten

  2 jaar geleden
  Ga eens naar bv Benidorm.Duizenden bestaande appartementen zijn er "Se vende" ( te koop). Hoe zou dat nu komen ? Omdat ze het er beu zijn Tweeduizend kilometer van huis iets kopen,denk eens goed na voor ge dat doet.
 • Michel Van der Hoydowch

  2 jaar geleden
  Goedkoop geldt hier enkel voor (rommel) kazernes met amper verwarming en geen isolatie. Kwaliteit kost er evenveel als hier. Laat je niet vangen .
 • sjaak vanslembrouck

  2 jaar geleden
  Een 2de woning ? ik kan nog geen eerste woning betalen. tis weer voor de weinige rijken onder ons die nog rijker willen worden.
 • Johnny chanet

  2 jaar geleden
  In mijn omgeving bouwt men op dit ogenblik een "villawijk" als je tussen twee huizen gaat staan en je armen open doet raak je met de vingertoppen beide muren! Het zijn dus villas me alleen vensters aan de voor en achterkant. Ja meneer een prive zwembad wat dan 2,40 op 3,80 is. Prijs 268000 euro. Aan de kust zie je meer en meer woonkazernes verschijnen, op sommige plaatsen is de belgische kust zelf mooier dan hier.
 • Maraia Ceraia

  2 jaar geleden
  Spouwmuren kennen ze niet, Van isolatie hebben ze nooit gehoord.Buitenmuren zijn 2 bakstenen tegen mekaar en daar een laagje monocapa op. Als het een tijdje regent zijn je muren klets nat.Vocht en schimmel zijn schering en inslag.Binnenmuren van 7 cm.Kamertjes van 2 op 2,5m en meer van dit alles.Voor een overschrijving naar een andere bank betaal je minstens 4 euro welke dan op loopt naargelang het bedrag enz..
 1. Zal rekening voor eigenaars van zonnepanelen serieus oplopen? Grondwettelijk Hof buigt zich over terugdraaiende teller

  Zal rekening voor eigenaars van zonnepane­len serieus oplopen? Grondwette­lijk Hof buigt zich over terugdraai­en­de teller

  Donderdag buigt het Grondwettelijk Hof zich over de vraag of eigenaars van zonnepanelen in Vlaanderen tot vijftien jaar gebruik mogen maken van een terugdraaiende teller. Die regeling werd in april 2019 goedgekeurd door het Vlaams Parlement, ondanks een negatief advies van de Vlaamse energieregulator Vreg. Die stapte daarop in juni 2019 naar het Grondwettelijk Hof. Als het Hof het decreet vernietigt, kan de rekening voor eigenaars van zonnepanelen serieus oplopen.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"