Duits vastgoed in trek bij investeerders (maar niet zonder risico’s)

Woon.Investeren in Duits vastgoed is in trek als een van de alternatieven voor het spaarboekje. Met de toenemende populariteit neemt ook het aantal aanbieders toe en die blijken het niet altijd even nauw te nemen met de regels. Op je hoede zijn, is dus de boodschap.

3 reacties

 • Frankie Van Damme

  1 jaar geleden
  inderdaad Vaneylen Pierre, Europa maakt ons steeds armer en armer door hun trieste beleid... Ik kan GB geen ongelijk geven, ik ben er zelfs zeker van dat de brexit een goede zaak is voor de eilandbewoners en dat zij die voordelen binnen een vijftal jaar gaan zien en ondervinden!
 • Vaneylen Pierre

  1 jaar geleden
  De crash nadert, veel te veel geld op de markt. Met dank aan "Europa" dat maar blijft bijdrukken. Uber, Zalando, Ali Baba en co maken er gretig gebruik van het zgn. "durfkapitaal" om gans de economie kapot te maken, te beginnen met de Kleine Zelfstandige!
 • Marc LInden

  1 jaar geleden
  als eigenaar verhuren op Duitse markt en je bent slaaf van de huurder, de schoorsteenveger en alle duitse staatsinstellingen.Duits recht is geen belgisch recht en buitenlanders zijn ondergeschikt. zelfs europese regels worden aan de laars gelapt