.
Volledig scherm
. © www.dop.nl

Dromen van een 2de verblijf: vijf luxevilla’s in het zuiden

Woon.Een grijze zondag als vandaag is ideaal om een bezoekje te brengen aan Second Home in Antwerpen. De  beurs voor tweede verblijven biedt het grootste aanbod van appartementen en villa’s in het zuiden. Om in de sfeer te komen, selecteerden we vijf luxueuze villa’s in de zon.

10 reacties

 • Louis Bouduin

  2 jaar geleden
  Ik heb altijd vermeden om een huis te kopen. Zo kan ik er van blijven dromen. Mijn eigen huisje. Dat zou nog wat zijn. Terwijl veel kennissen ondertussen al dromen van een tweede verblijf, want dat eerste... dromen zijn er om te koesteren niet perse om waar te maken. Doch dit terzijde.
 • Chris Dupont

  2 jaar geleden
  Er zijn heel veel goedkope huizen in het buitenland. Hoe afgelegener, hoe goedkoper. De meest afgelegene smijten ze naar uw kop. Hou er dan rekening mee dat van de huizen in de buurt meer dan de helft leeg staat. Zijn ze dan weer echt goed gelegen, zoals de cote d'azur, dan zijn ze duur en de fiscus plukt u kaal, net zoals de lokaal, die voor elk werkje een woekerprijs aanrekent.
 • Grete Timmons

  2 jaar geleden
  Ik heb een huis met 4 slaapkamers in Spanje gekocht voor 65.000 eu, nog eens 20.000 ingestoken, et voila!
 • Benny Raes

  2 jaar geleden
  Dit is gewone reclame. Er zijn veel goedkopere en interessantere huizen of appartementen te koop. Zelfs nieuwe.
 • Mo Haenen

  2 jaar geleden
  Waarom alleen maar dure huizen laten zien? Zijn er geen goedkopere, want daar zullen denk ik meer mensen in geinteresseerd zijn.
 1. Zal rekening voor eigenaars van zonnepanelen serieus oplopen? Grondwettelijk Hof buigt zich over terugdraaiende teller

  Zal rekening voor eigenaars van zonnepane­len serieus oplopen? Grondwette­lijk Hof buigt zich over terugdraai­en­de teller

  Donderdag buigt het Grondwettelijk Hof zich over de vraag of eigenaars van zonnepanelen in Vlaanderen tot vijftien jaar gebruik mogen maken van een terugdraaiende teller. Die regeling werd in april 2019 goedgekeurd door het Vlaams Parlement, ondanks een negatief advies van de Vlaamse energieregulator Vreg. Die stapte daarop in juni 2019 naar het Grondwettelijk Hof. Als het Hof het decreet vernietigt, kan de rekening voor eigenaars van zonnepanelen serieus oplopen.
 2. Airco’s straks nog populairder door afschaffen terugdraaiende teller
  Woon.
  4

  Airco’s straks nog populair­der door afschaffen terugdraai­en­de teller

  Wie deze zomer een zwembad in de tuin wil, moet al geluk hebben om een installateur te vinden met voordien nog een gaatje in zijn agenda. Maar ook wie een gekoeld huis wil, maakt daar beter tijdig werk van. “De markt is al een poosje enorm aan het groeien door de opeenvolgende jaren met hittegolven, maar we verwachten een blijvende vraag door het afschaffen van de terugdraaiende tellers voor wie zonnepanelen heeft en door het vele thuiswerken”, vertelt Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken