Mijn leven. Mijn living.

Gesponsorde inhoud

DIY: zo decoreer je samen met Studio Lala de feesttafel van je dromen

De Hasseltse Ine Brands heeft een zwak voor feestjes. Als bezielster achter de Studio Lala blog, boek en webshop geeft ze inspiratie en leuke tricks mee voor iedereen die de handen uit de mouwen wil steken. We vroegen haar om haar eigen eettafel om te toveren tot een originele feesttafel. Haar antwoord is een verrassende combinatie van DIY, groene tinten en gouden details.

"Mijn motto is: 'Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen'. En dat neem ik dan ook redelijk letterlijk", aldus Ine van Studio Lala. "Als er een ding is wat ik kan meegeven over een feesttafel is het dit: 'iedereen houdt van beleving'. En dat creëer je door een persoonlijke toets, actie en humor aan tafel te brengen."

"Mijn motto is: 'Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen'. En dat neem ik dan ook redelijk letterlijk", aldus Ine van Studio Lala.
Studio Coffeeklatch "Mijn motto is: 'Het leven is een feestje. Je moet alleen zelf de slingers ophangen'. En dat neem ik dan ook redelijk letterlijk", aldus Ine van Studio Lala.
Als bezielster achter de Studio Lala blog, boek en webshop geeft Ine Brands inspiratie en leuke tricks mee voor iedereen die de handen uit de mouwen wil steken.
Studio Coffeeklatch Als bezielster achter de Studio Lala blog, boek en webshop geeft Ine Brands inspiratie en leuke tricks mee voor iedereen die de handen uit de mouwen wil steken.
"Als er een ding is wat ik kan meegeven over een feesttafel is het dit: 'iedereen houdt van beleving'", aldus Studio Lala.
Studio Coffeeklatch "Als er een ding is wat ik kan meegeven over een feesttafel is het dit: 'iedereen houdt van beleving'", aldus Studio Lala.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.