.
Volledig scherm
. © Enplus Architecten

Dit weekend kun je een kijkje nemen in deze 12 moderne villa’s

Woon.Tijdens Mijn Thuis op Maat komende zondag zetten verspreid over Vlaanderen en Brussel meer dan honderd woningen de deuren open. Architecten en bewoners staan klaar om het verhaal te doen achter hun verbouwing of nieuwbouw. Tussen alle projecten zitten ook heel wat moderne villa’s. Dit zijn onze 12 favorieten. De bezoeken zijn gratis na registratie op deze site.

  1. Tom (30) kocht in 2017 zijn nieuwbouwappartement voor 207.000 euro: "De verkoop starten aan 229.000 euro is niet onrealistisch”
    PREMIUM

    Tom (30) kocht in 2017 zijn nieuwbouw­ap­par­te­ment voor 207.000 euro: "De verkoop starten aan 229.000 euro is niet onrealis­tisch”

    Je woning staat niet te koop, maar je wilt wel eens weten wat je ervoor kunt krijgen? Of je bent benieuwd naar de meerwaarde van de renovatie die je uitvoerde of van de uitbreiding die je deed? Voor onze woonrubriek sturen we een makelaar op pad voor een onderbouwde schatting. Deze week bezoekt Wouter De Hertog van Hertog Makelaars een nieuwbouwappartement in Evere, gelegen in een voormalig kantoorgebouw.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement