Dit moet de duurste villa van Nederland worden: “Wie de prijs vraagt, kan het niet betalen”

In Rotterdam wordt mogelijk de duurste villa van Nederland gebouwd. En dat gebeurt op een privé-eiland aan de Bergse Achterplas. Voorlopig staat er enkel nog maar een kelder. Eens het bouwwerk af is, moet de villa er enorm luxueus uitzien. De makelaar wil de prijs nog niet verklappen, maar met wat simpel rekenwerk, kom je er snel achter.

 1. Vanaf 1 september kan je renteloos 60.000 euro lenen om te renoveren: voor welke werken kan je die lening aanvragen?
  Livios

  Vanaf 1 september kan je renteloos 60.000 euro lenen om te renoveren: voor welke werken kan je die lening aanvragen?

  De Vlaamse regering heeft het licht op groen gezet voor de Mijn VerbouwLening. Vanaf 1 september kan je daarmee tot 60.000 euro lenen voor je renovatieprojecten. De regering hoopt hiermee de woningkwaliteit en de energieprestatie van de Vlaamse woningen te verbeteren. Wie heeft er precies recht op deze goedkopere lening? En voor welke projecten kan je ze aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.