.
Volledig scherm
. © Belvilla

Dit huis lijkt niet alleen op een bunker, maar is er echt een (en je kunt er logeren)

Woon.Huizen met een gesloten voorgevel worden vaak smalend een bunker genoemd. De eigenaar van deze woning in Richelle in de provincie Luik heeft daar geen enkel probleem mee, want zijn huis is ook echt een bunker. Of toch een deel ervan. Wie nog op zoek is naar een origineel logeeradresje kan zijn zoektocht staken, want het wordt verhuurd als vakantiewoning.

2 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  3 dagen geleden
  Men heeft ingezien dat die grote glaspartijen een blunder van jewelste waren. De mensen 'willen' weer kleine ramen en zien een woning eerder als een beschutting, en dat is een gelukkige evolutie in de moderne architectuur. Dat het in een echte bunker soms gezelliger is, moeten we erbij nemen.
 • jean pierre leemans

  4 dagen geleden
  Een proficiat voor de nieuwe eignaar Subliem gezien
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.