Deze verbluffende manoir aan de oevers van de Leie lijkt er al decennia te staan, maar is amper drie jaar oud

Irres
Wie wel eens door Frankrijk rijdt en de snelwegen links laat liggen, heeft ze ongetwijfeld al gezien: de prachtige oude manoirs die het midden houden tussen een landhuis en een kasteel. Wij ontdekten onlangs ook een pareltje. Niet in Frankrijk, maar aan de oevers van de Leie. Ben je er ook verliefd op? Voor iets minder dan twee miljoen euro kan de villa van jou zijn.
Irres

De manoir is gebouwd en ingericht in de typisch authentieke Franse stijl. Unieke houten vloeren, marmeren schouwen, sierlijke kroonluchters, antieke kranen, ... Het lijkt alsof de villa al een rijke geschiedenis achter de rug heeft, maar ze staat er pas sinds drie jaar.

Irres

Met een bewoonbare oppervlakte van 420 m², vijf slaapkamers, twee badkamers en een aparte conciërgewoning of poolhouse is er plaats zat. De tuin grenst aan de Leie en via het water is het amper 500 meter naar Sint-Martens-Latem. De villa wordt te koop aangeboden voor 1.975.000 euro. Meer info vind je hier.

Irres
Irres
Irres
Irres
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Apatride

  Kitcherig meubilair maar prachtig gebouw.2000x beter dan die nieuwe "design" schoendozen die gebouwd worden door een nieuwe elite met veel meer geld dan smaak en die als paddestoelen uit de grond schieten in Sint Martens Latem

 • Eric Vanluchene

  Protserig, decadent, geen stijl, symbool van de vroegere beau monde die zich op de kap van de armen verrijkten. Terug naar de middeleeuwen? Man man man leer toch eens in het heden te leven. Waar is de zin voor elegantie en verfijning gebleven? Is dit het teken van deze tijd waar de nieuwe burgerij zich aan spiegelt?

 • Paul Van den Bosch

  Kadastraal inkomen: 1.883 €??? Ik met mijn klein huisje op 300m² 1.000 € kadastraal inkomen? Kan er iemand dit uitleggen aub, of betaal ik 999€ teveel??

 • Albert Hessens

  Interieur getuigt van een gebrek aan smaak maar het is natuurlijk wel een mooi huis met een mooie ligging alhoewel ze vanaf de overkant recht je terras en living binnenkijken ... voor dat geld ga ik ergens anders wonen.

 • frans ackerman

  Heeft het een zwembad anders heb ik geen interesse.