Onze woonexpert Björn Cocquyt tipt vijf knappe renovaties, waaronder dit huis in Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze woonexpert Björn Cocquyt tipt vijf knappe renovaties, waaronder dit huis in Antwerpen. © rv

Deze mooi gerenoveerde woningen staan nu te koop voor 295.000 tot 1.255.000 euro: “Dit ziet er binnen echt een nieuwbouw uit”

Ons woningpark is sterk verouderd en moet massaal gerenoveerd worden. De laatste jaren worden al meer vergunningen uitgereikt voor renovatie dan voor nieuwbouw, maar zo’n document is niet altijd nodig. En wie geen zin heeft om in het stof te zitten, kan een reeds vernieuwde woning kopen. Onze woonexpert Björn Cocquyt tipt knappe renovaties die nu te koop staan. “Na een totaalvernieuwing met een gedetailleerde afwerking straalt deze woning weer de klasse van weleer uit.”

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Van je bed opmaken tot afdrogen: deze huishoudelijke klusjes doe je beter niet
  vtwonen

  Van je bed opmaken tot afdrogen: deze huishoude­lij­ke klusjes doe je beter niet

  Of je het nu leuk vindt of niet, het huishouden is een noodzakelijke taak. Natuurlijk doen we in die tijd liever andere dingen, zoals winkelen, tijdschriften doorbladeren of wandelen, of zijn we te druk bezig met werk. Maar wat als we je vertellen dat er huishoudelijke klusjes zijn die je vanaf nu gewoon kunt overslaan? Hieronder verklapt vtwonen.be voor welke taken je je hand beter niet (meer) omdraait.