Deze luxueuze chalet zit helemaal in het nieuw met oude materialen

.
Chalet Les Lutins .
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een chalet in de Zwitserse Alpen.

Chalet Les Lutins is een mooi voorbeeld van hoe je een oude ziel in een nieuw interieur krijgt. Tijdens de renovatie van de woning van maar liefst 485 m² zijn heel wat natuurmaterialen gebruikt die elders al een heel leven achter de rug hadden. De brute looks van het hout en de natuursteen passen ook perfect in de ruige bergachtige omgeving.

(lees verder onder de foto’s)

.
Chalet Les Lutins .
.
Chalet Les Lutins .
.
Chalet Les Lutins .

De interieurarchitect integreerde ook zoveel mogelijk comfort, zonder een stijlbreuk te vormen met het authentieke karakter. Een mooi voorbeeld daarvan is de televisie die verstopt zit achter een schilderij dat met een afstandsbeding naar boven schuift.

(lees verder onder de foto’s)

.
Chalet Les Lutins .
.
Chalet Les Lutins .

Relaxen is ook geen probleem in de chalet met vijf slaapkamers. Na een bezoekje aan de wellness met jacuzzi en sauna stap je rechtstreeks het terras op waar je van een verbluffend zicht op de besneeuwde omgeving van Verbier geniet.

.
Chalet Les Lutins .
.
Chalet Les Lutins .
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Yvette Dekleermaeker

    Gewoon prachtig!

  • Philomena Vanderweyen

    Past perfect in de omgeving daar,maar voor mij is het veel te druk ingericht.

  • Johan Vanhoutteghem

    Magnifieke locatie en inrichting. Nu maar hopen dat het de natuurkrachten kan trotseren.