Door de recuperatiegevelsteen lijkt de statige woning een stuk ouder dan ze in werkelijkheid is.
Volledig scherm
PREMIUM
Door de recuperatiegevelsteen lijkt de statige woning een stuk ouder dan ze in werkelijkheid is. © Eddy Vangroenderbeek

Deze imposante villa lijkt wel een set voor een kerstfilm: “Met natuurlijke materialen kan je zorgen voor een weelderige kerstdecoratie”

BinnenkijkerNog voor de eerste versiering in de winkelrekken ligt – en dat gebeurt steeds vroeger op het jaar – zijn Pascalle en haar man Patrick al druk in de weer met de voorbereiding voor kerst. Het is dan ook geen toeval dat hun villa veel weg heeft van een magisch kersthuis. De natuur speelt daarbij een hoofdrol, zowel in de versiering als in het interieur. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips. “Kies voor je ornamenten minder trendgevoelige kleuren en voorwerpen.”

6 reacties

 • Marlene De Smedt

  1 maand geleden
  Heel gezonde lucht daarbinnen met al die haardvuren.
 • Trui Ovaere

  1 maand geleden
  Prachtig huis, en heel sfeer en smaakvol ingericht
 • Koubari BOUCHAIB

  1 maand geleden
  Heel mooi Service top
 • Jonny De Beule

  1 maand geleden
  Prachtig gedaan goede ideeën
 • De Bruin Flora

  1 maand geleden
  Mooie elementen, maar persoonlijk vind ik de industriële stijl iets te donker en robuust. Voor een Kerstsfeer zou ik meer licht inbrengen en sierlijke elementen gebruiken.
 1. Kant-en-klare boxen met decoratie en servies veroveren de feesttafel: “Een betaalbare manier om je tafel tot in de puntjes verzorgen”
  PREMIUM

  Kant-en-kla­re boxen met decoratie en servies veroveren de feesttafel: “Een betaalbare manier om je tafel tot in de puntjes verzorgen”

  Gebrek aan inspiratie, niks trendy in huis of gewoon zin in iets bijzonders? Dan komt een kant-en-klare box voor de aankleding van je tafel ongetwijfeld van pas. Een hele hoop party planners pakken ermee uit, in de hoop hun dramatisch jaar nog een beetje goed te maken. Je kunt de boxen kopen of huren, inclusief servies. Onze woonexpert Björn Cocquyt zocht uit wat je krijgt voor je geld en of dat de moeite loont.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"